Loading...
 • website bouwen zelf doen
Zelf je website bouwen2019-04-17T21:05:50+02:00

ZELF JE WEBSITE BOUWEN

met mij als je sidekick

Heb je geen groot budget om een volledige website door iemand te laten bouwen? Weet je zelf heel goed hoe jouw website eruit moet komen te zien maar deins je terug voor alle technische zaken die om de hoek komen kijken? Wil je graag je handen uit de mouwen steken maar vind je het tegelijkertijd wel fijn om een goede back-up partner te hebben? Dan is dit samenwerkingstraject iets voor jou! Samen bouwen en ontwerpen we jouw website: jij het makkelijke, ik het moeilijke.

Ben jij een ambitieuze ondernemer die:

 • Een goed beeld heeft van hoe jouw ideale website eruit moet komen te zien?
 • Eigengereid is een graag zelf de handen uit de mouwen steekt?
 • Beschikt over enige basic kennis van WordPress?
 • Een professionele website wil zonder de hoofdprijs te betalen?
 • Graag invloed wil hebben op de uitstraling van je website?
 • En niet bang is voor een uitdaging?

En zou jij graag het volgende willen?

 • Een website die jij grotendeels zelf hebt gebouwd?
 • Een website die uitziet om door een ringetje te halen?
 • Een website waar je je over geen enkel technisch ding zorgen hoeft te maken?
 • Een website die staat als een huis?
 • Een website die maar een minimale investering heeft gekost?
 • Een website waar jij gewoon apetrots op kunt zijn?

Laten we samen jouw website gaan bouwen. Jij en ik.

Als een team.

Een kennismakingsgesprek. Wie ben jij? Wat zoek jij? Kan ik jou in je vraagstukken voorzien? We kijken samen of dit traject een uitkomst voor jou biedt.

Ik start met bouwen. Alle technische zaken op je website regel ik, van A tot Z. Ik zorg voor thema’s, plugins, instellingen, headers, footers, menu’s en koppelingen.

Jij start met vullen. Zodra bijna alles staat, vul jij de pagina’s met jouw content en jouw afbeeldingen. Laat je creativiteit los, zet je tanden erin en ontwerp je website naar eigen inzicht.

Samen doorlopen we alles. Nadat jij klaar bent finetune ik indien gewenst kleine dingetjes. Ik los dingen voor je op waar je zelf op vast liep en maak de website klaar voor oplevering.

VEEL GESTELDE VRAGEN

beantwoord ik hier voor je

Welke dingen regel jij allemaal?2019-04-07T19:18:25+02:00

Ik regel alle technische zaken voor je, zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken. Ik installeer WordPress, configureer instellingen, maak een opzet, vul de header, stel de footer samen, realiseer het menu, zorg voor belangrijke koppelingen en tal van andere denkbare dingetjes.

Hoe zit het met hosting en een domeinnaam?2019-04-07T19:18:06+02:00

Indien je zelf al een hostingpakket en domeinnaam in bezit hebt, bouwen we hier op verder. Vanzelfsprekend zal ik de technische zaken die hier om heen zweven zoals het instellen van een SSL certificaat, DNS aanpassingen of het aanmaken van e-mailadressen voor je regelen. Mocht je nog niet in het bezit zijn van een hostingpakket of een domeinnaam, dan kan ik dit ook voor je regelen. Zie mijn domein & hosting services voor de mogelijkheden en tarieven.

Betaal jij de thema en plugin kosten?2019-04-07T19:17:47+02:00

Nee, die zijn voor je eigen rekening. Als je hier echter geen kaas van hebt gegeten, kan ik thema’s en plugins wel voor je aanschaffen. Dit wordt dan doorberekend op de offerte of factuur. Over het thema installeren hoef je je eveneens geen zorgen te maken, dit doe ik namelijk voor je. Ook de plugins stel ik voor je in, voor zover mogelijk. Zodra het jouw time to shine is kun je natuurlijk altijd de plugins verder aanpassen naar eigen inzicht en voortborduren op de opzet die ik je geef.

Welke dingen doe jij niet?2019-04-07T19:17:24+02:00

Het enige wat ik niet doe is het vullen van de pagina’s op je website. WordPress werkt op basis van thema’s en bij deze thema’s zit een pagebuilder. Vaak is dit WP Bakery (voorheen Visual Composer), die compatibel is met het gros van alle thema’s. We kunnen echter ook werken met bijvoorbeeld Divi of Elementor. Wellicht heb je ergens een voorkeur in? Verder hou ik me hier dus compleet buiten. Jij mag met behulp van de pagebuilder jouw hele website vormgeven en indelen. Elke pagina, van top tot teen. Het gaat hierbij dus om de content, de afbeeldingen, de echte inhoud. Zaken zoals een header en footer worden niet vanuit een pagebuilder geregeld en verzorg ik dus voor je!

Wat als ik vast loop bij het vullen van mijn website?2019-04-07T19:17:08+02:00

Mocht je ergens tegen aanlopen of even niet meer weten hoe je verder moet, dan kan ik altijd als back-up bijspringen. Ik help je met problemen, geef je tips hoe je verder moet en aanwijzingen die jou weer op het rechte pad brengen.

Ik heb me vergist. Het vullen van de website is me toch te ingewikkeld. Wat nu?2019-04-07T19:16:52+02:00

Mocht blijken dat jouw basic kennis over WordPress niet toereikend genoeg is om pagina’s te vullen of dat je achteraf toch geen zin hebt om zelf de handen uit de mouwen te steken, dan neem ik deze verantwoordelijkheid van je over. Mocht je dus besluiten de complete bouw van de website uit te besteden dan komen er extra kosten bij en verlaten we het ‘zelf je website bouwen’ traject. Op voorhand ontvang je van mij het kostenplaatje wat op de eindfactuur zal staan. Als dit bedrag te hoog is en je hier niet mee akkoord gaat, zul je toch zelf je handen uit de mouwen moeten steken. Indien je dit pertinent niet wilt en het traject wilt staken, zal er geen restitutie van de aanbetaling plaatsvinden. De eindbetaling wordt in dit geval kwijtgescholden, omdat het tweede deel van het traject niet meer plaatsvindt.

WAT ANDEREN ZEGGEN

en wat jij dus kunt verwachten

Het is aan te raden om met Hetty samen te werken! Ze is professioneel, heeft kennis van zaken en communiceert goed. We zijn erg tevreden over het eindresultaat!

review van kayleeKaylee van Dam

Wat een mooie website heb ik met de hulp van Hetty gekregen. Een echte co-productie. Ik ging met Hetty in zee omdat ze een mooie recensie van iemand anders had gekregen en het resultaat daarvan mij aansprak. Dat moet ik ook hebben, dacht ik. Hetty weet wat ze doet, reageert vrijwel gelijk en zo krijg je snel resultaat. Ik kreeg fijn advies maar gelukkig ook veel ruimte om mijn eigen(wijs)heid in de website te stoppen. Zo kom je (samen) een stap verder!

review MartineMartine Kamphuis

Afgelopen week is mijn website online gegaan mede dankzij de ontzettend goeie hulp en zorgvuldige uitleg heel erg enthousiast over de gang van zaken en afhandeling! Echt een aanrader!

review stellaStella Leferink

Beginnen jouw handen al te jeuken?

Let’s do it!

WAT IS DE INVESTERING?

en waar kan ik me inschrijven?

De investering in het ‘zelf je website bouwen’ traject is afhankelijk van hoeveel pagina’s er op jouw website komen en welke functionaliteiten ik moet inbouwen. Hoe meer pagina’s, hoe groter de kans dat ik dingen voor je moet finetunen en hoe meer content we in de laatste fase moeten nalopen. Ook een webshop functionaliteit of nieuwsbrief integratie brengen extra kosten met zich mee. Het starttarief voor dit traject begint bij €425 euro excl. BTW. Hiervoor worden alle (technische) zaken voor je geregeld en krijg je een website aangeleverd waarin jij enkel nog je pagina’s hoeft vorm te geven en te vullen. Ook is dit bedrag inclusief het samen doorlopen van de pagina’s die jij hebt gebouwd, de finetuning en het opleveren van de website.

Heb je specifieke vragen? Wil je meer informatie over het traject of sta je te popelen om samen met mij jouw website te gaan bouwen? Vul dan het formulier in! Bij genoeg informatie kan ik je aanvraag vlot in behandeling nemen en je in de eerste terugkoppeling al een specifiek prijsvoorstel doen.

AANVRAAGFORMULIER

zelf je website bouwen traject

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.