Onderhoud & Support2018-07-28T21:03:13+01:00

ONDERHOUD & SUPPORT

We’ve got your back! Mediamora biedt diverse onderhoudspakketten aan voor de websites die we leveren. Nooit meer een kapotte website, geen stress over updates en altijd een expert om op terug te vallen. Hoe chill is dat? Je kunt bij Mediamora kiezen uit drie verschillende onderhoudspakketten. Er zit ongetwijfeld iets tussen waar jij je prettig bij voelt. Kies dus datgene wat voor jou het beste werkt!

Het onderhoudspakket Playing Smart werkt op basis van een abonnement. Voor €25,- euro per maand zorgt Mediamora er voor dat jouw website blijft draaien als een tierelier. We voeren zowel WordPress updates, thema updates als plugin updates voor je uit. Ook doen we maandelijks een beveiligingsscan tegen malware en hackers, zodat je website 100% gezond en beveiligd blijft. Moet er iets aan je website veranderd worden zoals het wijzigen van wat tekst, het aanpassen van kleuren of het toevoegen van afbeeldingen, filmpjes of linkjes? Dan valt dit ook onder je Playing Smart pakket. Daarnaast staat de Mediamora telefoon en mailbox bijna-24-uur voor je klaar om je te helpen en adviseren bij vragen en problemen.

Kun jij het allemaal zelf wel regelen maar begin je bij de woorden updates, beveiliging en malware toch te zweten? Kies dan het onderhoudspakket Playing Safe. Ook dit pakket is een abonnementsvorm waarbij Mediamora de WordPress updates, thema updates en plugin updates voor je uit handen neemt. Daarnaast draaien we maandelijks de beveiligingsscan tegen malware en hackers en lossen we direct alle malafide zaken en situaties op zodra deze zich voordoen. Het Playing Safe onderhoudspakket kost €15,- euro per maand.

Vice versa biedt Mediamora een onderhoudspakket aan voor de mensen die wel kaas hebben gegeten van updates en beveiliging maar wat ondersteuning bij de website zelf nooit afslaan. Het Playing Strong onderhoudspakket kost €15,- euro per maand en hiervoor heb je altijd een back-up buddy die jouw website netjes houdt en je vraagbaak is voor de gekste en moeilijkste vragen.

Heb jij je website door Mediamora laten maken maar geen onderhoudspakket afgesloten? Dan zullen toekomstige werkzaamheden gefactureerd worden volgens het normale uurtarief dat wij hanteren. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

GA SNEL NAAR

WEBSITES
DOMEIN & HOSTING
ONLINE MARKETING
GRAFISCH ONTWERP
CONTACT

ONDERHOUDSPAKKET
PLAYING SMART

25,-per maand
  • Wordpress updates
  • Thema/plugin updates
  • Beveiligingsscans
  • Kleine aanpassingen
  • Telefoon/mailbox support

ONDERHOUDSPAKKET
PLAYING SAFE

15,-per maand
  • Wordpress updates
  • Thema/plugin updates
  • Beveiligingsscans

ONDERHOUDSPAKKET
PLAYING STRONG

15,-per maand
  • Kleine aanpassingen
  • Telefoon/mailbox support