Websites2019-02-08T19:21:52+01:00

WEBSITES

Je website is een belangrijk knooppunt binnen je business. Het kan je voornaamste bron van inkomsten zijn, maar ook enkel je online visitekaartje of een belangrijk communicatiemiddel tussen jou en je klant. Mediamora helpt jou graag met het creëren van een professionele en mooie website. Inclusief al jouw gewenste functionaliteiten, afgestemd op je doelgroep, SEO-geoptimaliseerd, AVG-vriendelijk en met oog voor de juiste conversie-doelstellingen. Middels een kennismakingsgesprek inventariseren we waar je behoeften en wensen liggen. Dit is altijd gratis en hieruit ontvang je een vrijblijvende en persoonlijke offerte op maat!

Werkwijze: van hersenspinsel naar de perfecte website!

Middels een kennismakingsgesprek, via Skype, telefoon of op locatie, inventariseren we waar je wensen en behoeften liggen. Alle zaken die van belang zijn bespreken we en waar nodig wordt er al een simpel plan van aanpak opgesteld. Hierna ontvang je een persoonlijke offerte op maat, volledig afgestemd op je voorkeuren.

Na jouw goedkeuring van de offerte kunnen we van start! Mediamora treft alle voorbereidingen zoals het instellen van domein & hosting, het installeren van WordPress en alle belangrijke plugins, terwijl jij aan de slag gaat met het schrijven van de content en het verzamelen van afbeeldingen voor je website. Wij beginnen alvast met de bouw en wachten daarnaast geduldig totdat jij alle benodigdheden aanlevert!

Beetje bij beetje begint je website vorm te krijgen. Tijdens het proces laat Mediamora je regelmatig de voortgang zien en sparren we over de mogelijkheden en wat voor jou het beste zal zijn. We nemen je niet alleen mee in de gehele beleving, maar spijkeren tegelijkertijd ook je kennis en kunnen over WordPress en online marketing bij zodat jij helemaal on top of it bent.

Gedurende het hele proces kun je je feedback geven en gaat Mediamora hiermee aan de slag. Binnen een paar weken hebben we samen van niets iets gebouwd. De laatste handelingen en werkzaamheden worden verricht en op het eind wordt alles nog eens rustig nagelopen.

Yes! Je website kan live. Gefeliciteerd! Je hebt nu een prachtige website die niet alleen bij je past en jouw doelgroep aantrekt, maar ook technisch helemaal in orde is, scoort in zoekmachines en jou keiharde euro’s gaat opleveren! Onze wegen hoeven echter nog niet te scheiden, want Mediamora biedt ook onderhoud- en supportpakketten aan waarmee wij jou na oplevering van je website nog optimaal kunnen ondersteunen.

De tarieven voor een website beginnen bij €595,- exclusief BTW. In een kennismakingsgesprek kunnen we je wensen en eisen doornemen, waarna je van mij een persoonlijke en vrijblijvende offerte op maat zult ontvangen. Neem contact op voor vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek.

Mediamora heeft mijn website gemaakt. Ik ben erg blij met het resultaat. Hetty is enorm klantvriendelijk, denkt met je mee en levert zeer waardevolle input. Bovendien was de site razendsnel klaar. En dat allemaal tegen een scherpe prijs! Kortom: Mediamora is een aanrader!

Anja, Inspiratie Wandelingen

Wat een mooie website heb ik met de hulp van Hetty gekregen. Een echte co-productie. Ik ging met Hetty in zee omdat ze een mooie recensie van iemand anders had gekregen en het resultaat daarvan mij aansprak. Dat moet ik ook hebben, dacht ik. Hetty weet wat ze doet, reageert vrijwel gelijk en zo krijg je snel resultaat. Ik kreeg fijn advies maar gelukkig ook veel ruimte om mijn eigen(wijs)heid in de website te stoppen. Zo kom je (samen) een stap verder!

Martine, People Performance

De website van mijn bedrijf Mom Moves kon wel een opfrisbeurt gebruiken. Hetty heeft een scherpe offerte neergelegd waardoor het voor kleine zelfstandige ondernemers nog goed te betalen is. Ik ben ontzettend blij met haar en wil voorlopig alleen nog maar met haar werken. Ze is talentvol, supersnel, creatief en vernieuwend. Ook vind ik haar smaak van stijl en vormgeving erg mooi en rustig. Ze snapt precies wat bij mij als klant past en wat ik professioneel wil uitstralen. Dat meedenken is gewoon heel erg prettig. En als het soms nog net iets beter kan dan zet Hetty zich daarvoor in, net zolang totdat iedereen tevreden is. Ook als het technisch een uitdaging is, dan zoekt ze het uit en lost het op. De modernere website en de betere vindbaarheid op google heeft gelijk geleid tot meer aanmeldingen.

Wendy, Mom Moves

Hetty is ontzettend secuur en communicatief vaardig. Als je niet snel genoeg antwoord krijg je een mailtje na waarin ze vraagt om bevestiging wat mij goed op de zaken hield! Top!

Hannah, OVE

Afgelopen week is mijn website online gegaan mede dankzij de ontzettend goeie hulp en zorgvuldige uitleg heel erg enthousiast over de gang van zaken en afhandeling! Echt een aanrader!

Stella, Salon Stella

Ik stel altijd hoge eisen aan de mensen waarmee ik samenwerk. Hetty heeft deze keer op keer weten te overstijgen. Ze is niet alleen super goed in wat ze doet, maar ze denkt ook pro-actief mee, neemt initiatief en wijst je op belangrijke verbeteringen. Ik ben meer dan tevreden met de re-styling van mijn website en vertel tegen iedereen die het maar horen wil dat ze bij Hetty moeten zijn voor echte kwaliteit. Dank je wel Hetty voor je mooie werk!

Adrienne, Gifted People

Het is aan te raden om met Hetty samen te werken! Ze is professioneel, heeft kennis van zaken en communiceert goed. We zijn erg tevreden over het eindresultaat!

Kaylee, Roosenstein Wolke

Hetty heeft mijn website gebouwd en ik ben er heel erg blij mee! De samenwerking verliep snel en transparant. Hetty denkt mee met je en doet suggesties, komt met oplossingen en ideeen. De communicatie verliep snel en helder. Ik ben enorm blij met de prijs-kwaliteit verhouding en heb al veel positieve reacties op mijn website gehad! Ik zou Hetty zeker aanraden!

Danielle, Rebels Only Coaching

Hetty heeft heel goed geluisterd en een website en shop gebouwd wat ik voor ogen had! In het gehele proces onderhoudt ze een heel fijn contact en geeft ze goede uitleg. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Kim, Colour The Past

Ik vond het fijn werken met Hetty. Ik had haar gevonden via een andere site die ze gemaakt had en die stijl sprak me erg aan. Hetty heeft in korte tijd mijn site – die in de basis al stond – voorzien van een overzichtelijk en consistent design. Een design dat past bij wat ik professioneel wil uitstralen. Hetty schakelt snel, werkt snel en onderhoudt op een prettige manier contact.

Ilva, De Ontwikkelpraktijk

BEKIJK ONS MEEST RECENTE WERK
en laat je verrassen

website van colour the past

Colour The Past geeft creatieve workshops op het gebied van restyling, krijtverf en nog veel meer. Restyle je meubels, maak prachtige wandborden of mooie bohemian mandala roestborden. Volg een workshop en ontdek de verborgen creativiteit in jezelf!

website de huiswerkkamer

De Huiswerkkamer in Franeker biedt huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining en faalangst training voor alle leerlingen van het voorgezet onderwijs die vastlopen en net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.

website van verwonder fotografie

Verwonder Fotografie bestaat uit een drietal dames gespecialiseerd in geboortefotografie en gezinsfotografie. Experts in het maken van liefdevolle en integere foto’s rondom de geboorte van kinderen.

website van de ontwikkelpraktijk

De Ontwikkelpraktijk helpt bij netelige kwesties in het publieke en maatschappelijke domein. Voor troubleshooting, procesbegeleiding en training kun je bij Ilva van De Ontwikkelpraktijk terecht.

BEKIJK HET COMPLETE PORTFOLIO