fbpx

WEBSITES

WEBSITE LATEN BOUWEN

Je website is een belangrijk knooppunt binnen je business. Het kan je voornaamste bron van inkomsten zijn, maar ook enkel een online visitekaartje of een grote verkoopmachine. Je website is jouw thuisbasis, jouw online plekje op het internet en het digitale fundament van jouw onderneming. Het is vanzelfsprekend dat je website professioneel moet zijn, SEO technisch in orde, goed beveiligd, afgestemd op zowel mobiele gebruikers als desktop gebruikers en dat zowel jouw persoonlijke als zakelijke doelen worden behartigd door middel van je website.

Vector Stempel rood

INTERESSE?

ZO GAAT HET IN Z'N WERK

Bij Mediamora kun je echter meer verwachten. De kracht van de websites die ik maak ligt in de details. Dat gevoel als je op een willekeurige website landt en er doorheen navigeert: “Hey, hier is over nagedacht…”. Techniek, marketing en design worden naadloos met elkaar verbonden en gecombineerd. Samen met mijn klanten ga ik voor kwaliteit en succes. Als klant wordt jij nauw betrokken in het bouw- en ontwerpproces en ontvang je advies over veel zaken. Ik zorg er persoonlijk voor dat jouw website een spot on weerspiegeling gaat zijn van jou en je business!

Heb je interesse in het laten bouwen van een website? Dit kan al vanaf 595,- excl. btw. Op basis van een kennismaking zul je een persoonlijke offerte ontvangen. Neem contact op voor het inplannen van een afspraak!

talk

KENNISMAKEN

Alles begint met het kennismaken. Deze kennismaking zal plaats vinden via telefoon of via Zoom. Eventueel kun je ook bij mij op locatie komen als je graag in het echt kennismaakt (momenteel niet i.v.m. corona). Wat zoek jij en hoe kan ik jou hiermee het beste helpen om het resultaat uit je dromen te bereiken? Is er een klik tussen ons? Wat kun jij verwachten als je met mij gaat samenwerken? Op basis van dit gesprek ontvang je een persoonlijke offerte.

code

SAMENWERKEN

Samen gaan we aan de slag met het ontwerpen en bouwen van jouw website! In het proces hou ik je regelmatig op de hoogte van de voortgang en kun je alles inzien. Door jouw feedback vroeg in het proces mee te nemen en te verwerken komen we snel tot het gewenste resultaat. Bovendien zul je heel veel leren! Ik adviseer je daar waar nodig en zorg dat niets wordt vergeten. Samen realiseren we in gemiddeld 6 weken de digitale thuisbasis van jouw bedrijf. Jouw dromen worden ineens grijpbaar en jouw online identiteit begint te leven.

birthday

LANCEREN

Je website kan live en gelanceerd worden! Tijd voor een glas champagne. Na de oplevering van je gloednieuwe website kun je te allen tijde nog terecht bij mij voor hulp en vragen. Je ontvangt echter ook toegang tot mijn gratis cursus waarin je leert hoe je zelfstandig je website kunt aanpassen. Met je nieuwe website in de pocket kun jij je weer focussen op de verdere groei van jouw bedrijf, dromen en ambities!

gaan wij samen de uitdaging aan?

Neem contact met mij op voor het inplannen van een afspraak of bekijk mijn portfolio!

Vector Stempel rood

RECENSIES

klanten aan het woord

review adrienne

Adrienne van den Bos

Ik stel altijd hoge eisen aan de mensen waarmee ik samenwerk. Hetty heeft deze keer op keer weten te overstijgen. Ze is niet alleen super goed in wat ze doet, maar ze denkt ook pro-actief mee, neemt initiatief en wijst je op belangrijke verbeteringen. Ik ben meer dan tevreden met de restyling van mijn website en vertel tegen iedereen die het maar horen wil dat ze bij Hetty moeten zijn voor echte kwaliteit. Dank je wel Hetty voor je mooie werk!

review danielle

Danielle van Weert

Hetty heeft mijn website gebouwd en ik ben er heel erg blij mee! De samenwerking verliep snel en transparant. Hetty denkt mee met je en doet suggesties, komt met oplossingen en ideeën. De communicatie verliep snel en helder. Ik ben enorm blij met de prijs-kwaliteit verhouding en heb al veel positieve reacties op mijn website gehad! Ik zou Hetty zeker aanraden!

review lieke

Lieke de Bever

De afgelopen tijd heeft Hetty heel hard gewerkt aan het optimaliseren van mijn website. Ze heeft veel kennis van zaken en heeft er daarmee voor gezorgd dat alles perfect werkzaam is. Wat ik het prettigst vond aan werken met Hetty is dat ze super efficiënt en effectief kan werken omdat ze meteen weet wat er moet gebeuren. Voor al je website struggles of een hele website van scratch kan ik je zeker aanraden om Hetty te raadplegen!

WEBSITES

RECENTE PROJECTEN

Nieuwsgierig naar mijn werk? Hier vind je enkele voorbeelden van recent werk. Check mijn portfolio voor alle websites die ik gebouwd en ontworpen heb.

WACHT

HET STOPT NIET BIJ WEBSITES

Regelmatig krijg ik de vraag of ik ook een logo wil ontwerpen, teksten wil schrijven, of ik mensen ken voor fotografie of voor juridische zaken. Ik geloof dat de mooiste dingen ontstaan wanneer iedereen zich focust op zijn of haar eigen core business. Daarom werk ik samen met meerdere zzp’ers en ondernemers die allen hun eigen passie, niche en kwaliteiten hebben. Als aanvulling op de websites die ik maak kan ik je dus ook ondersteunen op onderstaande gebieden. Denk jij dat jij een echte aanvulling binnen mijn team kan zijn? Mail dan naar hetty@mediamora.nl.

– Grafische werkzaamheden
– Fotoshoots / beeldmateriaal voor je website
– Copywriting / teksten voor je website
– Juridische documenten zoals algemene voorwaarden
– Branding / conceptontwikkeling

gratis e-book

de dmt formule

Vraag hier jouw gratis exemplaar van de DMT Formule aan! Mijn persoonlijke succesformule voor iedere website. Dus ook die van jou! Ik onthul al mijn geheimen met je en geef je een kijkje in de keuken van een gedreven professional.

Scroll naar top