Let's work together

Wil jij een ijzersterke website?

Je website is een belangrijk knooppunt binnen je (online) business. Het kan je voornaamste bron van inkomsten zijn, maar ook enkel een online visitekaartje of een grote verkoopmachine. Je website is jouw thuisbasis, jouw online plekje op het internet en het digitale fundament van jouw onderneming. Het is vanzelfsprekend dat je website professioneel moet zijn, SEO technisch in orde, goed beveiligd, afgestemd op mobiele gebruikers en desktop gebruikers en dat zowel jouw persoonlijke als zakelijke doelen worden behartigd door middel van je website.

mediamora website laten ontwikkelen

Ready?

ZO DOEN WE DAT!

Bij Mediamora kun je echter meer verwachten. De kracht van de websites die ik maak ligt in de details. Dat gevoel als je op een willekeurige website landt en er doorheen navigeert: “Hey, hier is over nagedacht…”. Techniek, marketing en design worden naadloos met elkaar verbonden en gecombineerd. Samen met mijn klanten ga ik voor kwaliteit en succes. Als klant wordt jij nauw betrokken in het bouw- en ontwerpproces en ontvang je advies over veel zaken. Ik zorg er persoonlijk voor dat jouw website een spot on weerspiegeling gaat zijn van jou en je business!

Heb je interesse in het laten bouwen van een website? Dit kan al vanaf 800,- excl. btw. Op basis van een kennismaking ontvang je een persoonlijke offerte. Neem contact op voor het inplannen van een afspraak!

01

kennismaken

Alles begint met het kennismaken. Deze kennismaking zal plaats vinden via telefoon of via Zoom. Eventueel kun je ook bij mij op locatie komen als je graag in het echt kennismaakt (momenteel niet i.v.m. corona). Wat zoek jij en hoe kan ik jou hiermee het beste helpen om het resultaat uit je dromen te bereiken? Is er een klik tussen ons? Wat kun jij verwachten als je met mij gaat samenwerken? Op basis van dit gesprek ontvang je een persoonlijke offerte.

02

Samenwerken

Samen gaan we aan de slag met het ontwerpen en bouwen van jouw website! In het proces hou ik je regelmatig op de hoogte van de voortgang en kun je alles inzien. Door jouw feedback vroeg in het proces mee te nemen en te verwerken komen we snel tot het gewenste resultaat. Bovendien zul je heel veel leren! Ik adviseer je daar waar nodig en zorg dat niets wordt vergeten. Samen realiseren we in gemiddeld 6 weken de digitale thuisbasis van jouw bedrijf. Jouw dromen worden ineens grijpbaar en jouw online identiteit begint te leven.

03

Lanceren

Je website kan live en gelanceerd worden! Hoogste tijd om dit feestelijk te vieren. Na de oplevering van je gloednieuwe website kun je te allen tijde nog terecht bij mij voor hulp en vragen. Je ontvangt echter ook toegang tot mijn gratis digitale handleiding waarin je leert hoe je zelfstandig je website kunt aanpassen. Met je nieuwe website in de pocket kun jij je weer focussen op de verdere groei van jouw bedrijf, dromen en ambities! Houden we wel contact? Veel van mijn klanten vonden de samenwerking zo geweldig dat ik hun digitale heldin mag blijven! ;-)

Portfolio

websites van jouw voorgangers

gaan wij samen de uitdaging aan?

Neem contact met mij op voor het inplannen van een afspraak of bekijk mijn portfolio!

gaan wij samen de uitdaging aan?

Neem contact met mij op voor het inplannen van een afspraak of bekijk mijn portfolio!

Van A tot Z

Als Online Website Expert kun je voor het hele plaatje bij mij terecht. Sowieso regel ik binnen je website alles van A tot Z. You name it, I cover it. Daarnaast heb ik in mijn team en netwerk de juiste expertise in huis voor bijvoorbeeld branding, logo’s, foto’s, teksten, noem maar op.

Je website uitbreiden? No problemo. Ik verzorg ook webshops, betaalfuncties, nieuwsbrief koppelingen, ActiveCampaign of MailBlue koppeling, agenda’s, kalenders, reserveringen, tweetalig, portfolio’s, etc. Staat iets er niet bij? Slide mijn mail in, dan weet je het zeker ;-)

This is the deal

Wat krijg je precies?

Het kennismakingsgesprek is geheel gratis en vrijblijvend. Neem contact op om een datum te prikken!

Je website bouw ik 100% op maat met Elementor. Helemaal aangepast aan jouw wensen. Geen maximum aantal feedback rondes, wel een gestroomlijnd samenwerkingsproces.

Liever ontzorgt worden in de hosting? Zodat je alle technische dingen gewoon echt over de schutting kunt gooien? Geen probleem! De tarieven en info vind je hier.

Mijn AVG pakket bestaat uit een privacyverklaring, een SSL certificaat en cookiemelding indien noodzakelijk. Zo waarborg jij echt de privacy van je klant en bezoeker!

Je website wordt SEO-vriendelijk opgeleverd. Ook de technische SEO wordt verzorgd. Heeft je content echter een SEO check nodig? Ik koppel je aan mijn tekstschrijvers!

Google Analytics en Google Search Console worden gekoppeld aan je website. Zo kun jij, als je dat wenst, altijd de statistieken en prestaties van je website inzien.

Social media kanalen zoals Instagram, Facebook, LinkedIn of Pinterest kunnen we aan je website koppelen. Een Insta feed in je footer? Geen probleem. Ook Spotify voor je podcast kan erop!

Je website wordt geoptimaliseerd voor laptops, tablets en telefoons (responsive). Zo kan je klant of bezoeker op ieder apparaat jouw website bekijken!

Je website wordt opgeleverd met preventieve beveiligingsmaatregelen tegen malware, hackers en spam. Zorgeloos ondernemen noemen we dat.

Na oplevering van je website ontvang je mijn digitale handleiding over Elementor. Zo kun jij je website zelf aanpassen. Ik heb echter ook onderhoudspakketten en strippenkaarten beschikbaar.

Recensies

Klanten aan het woord

review adrienne

Adrienne van den Bos

Ik stel altijd hoge eisen aan de mensen waarmee ik samenwerk. Hetty heeft deze keer op keer weten te overstijgen. Ze is niet alleen super goed in wat ze doet, maar ze denkt ook pro-actief mee, neemt initiatief en wijst je op belangrijke verbeteringen. Ik ben meer dan tevreden met de restyling van mijn website en vertel tegen iedereen die het maar horen wil dat ze bij Hetty moeten zijn voor echte kwaliteit. Dank je wel Hetty voor je mooie werk!

review danielle

Danielle van Weert

Hetty heeft mijn website gebouwd en ik ben er heel erg blij mee! De samenwerking verliep snel en transparant. Hetty denkt mee met je en doet suggesties, komt met oplossingen en ideeën. De communicatie verliep snel en helder. Ik ben enorm blij met de prijs-kwaliteit verhouding en heb al veel positieve reacties op mijn website gehad! Ik zou Hetty zeker aanraden!

review lieke

Lieke de Bever

De afgelopen tijd heeft Hetty heel hard gewerkt aan het optimaliseren van mijn website. Ze heeft veel kennis van zaken en heeft er daarmee voor gezorgd dat alles perfect werkzaam is. Wat ik het prettigst vond aan werken met Hetty is dat ze super efficiënt en effectief kan werken omdat ze meteen weet wat er moet gebeuren. Voor al je website struggles of een hele website van scratch kan ik je zeker aanraden om Hetty te raadplegen!

mediamora website laten ontwikkelen

Extra services

WACHT, HET STOPT NIET BIJ WEBSITES

Regelmatig krijg ik de vraag of ik ook een logo wil ontwerpen, teksten wil schrijven, of ik mensen ken voor fotografie of voor juridische zaken. Ik geloof dat de mooiste dingen ontstaan wanneer iedereen zich focust op zijn of haar core business. Daarom werk ik samen met andere ondernemers die allen hun eigen passie, niche en kwaliteiten hebben. Als aanvulling op de websites die ik maak kan ik je dus ook ondersteunen op onderstaande gebieden.
– Grafisch werk / huisstijl ontwikkeling / branding
– Fotoshoots / beeldmateriaal voor je website
– Copywriting / teksten voor je website
– Juridische documenten zoals algemene voorwaarden

mediamora website laten ontwikkelen

Extra services

WACHT, HET STOPT NIET BIJ WEBSITES

Regelmatig krijg ik de vraag of ik ook een logo wil ontwerpen, teksten wil schrijven, of ik mensen ken voor fotografie of voor juridische zaken. Ik geloof dat de mooiste dingen ontstaan wanneer iedereen zich focust op zijn of haar core business. Daarom werk ik samen met andere ondernemers die allen hun eigen passie, niche en kwaliteiten hebben. Als aanvulling op de websites die ik maak kan ik je dus ook ondersteunen op onderstaande gebieden.
– Grafisch werk / huisstijl ontwikkeling / branding
– Fotoshoots / beeldmateriaal voor je website
– Copywriting / teksten voor je website
– Juridische documenten zoals algemene voorwaarden

Beloftte

Mijn belofte aan jou

Een ijzersterke website volgens mijn unieke succesformule. Een oogstrelend design, een strategische aanpak en een technisch hoogstandje. Door deze krachtige combinatie ervaar je rust in je hoofd, flow in je bedrijf, connectie met je klanten en centen in je zak.

Questions?

Veelgestelde vragen

Ik werk met WordPress en gebruik het thema Astra en de pagebuilder Elementor. Alle licentiekosten hiervoor zitten inbegrepen in de offerte die je van Mediamora ontvangt.

Ja! Ik bouw je website helemaal op maat en vanaf scratch. Ik start dus letterlijk met leeg, wit scherm. Een blanco canvas. Op basis van al jouw input die je hebt verzamelt gedurende de voorbereidingsfase ontwikkel ik een unieke website, helemaal afgestemd op jou, je klant en je doel. Geen standaard templates dus, maar een unieke website op maat gemaakt.

Afhankelijk van jouw budget is dat zeker mogelijk! In principe raad ik je wel aan om een huisstijl of branding te laten ontwikkelen door een ontwerper of branding expert. Maar als je een beperkt budget hebt kunnen we zeker zonder huisstijl aan je website starten. Als we dat doen, dan zul jij qua website een vitale rol hebben in het eindresultaat. Dit vraagt vanuit jou grotere commitment. Maar ook vereist het dat jij gevoel voor stijl moet hebben en besluitvaardig keuzes moet kunnen maken.

Tot op zekere hoogte kan ik je op al deze gebieden zeker advies geven. En vraag ook vooral mijn advies! Ik kan echter geen teksten voor je schrijven, foto’s voor je maken of een huisstijl voor je ontwikkelen. Mocht hierin wel ergens een behoefte of wens liggen, dan koppel ik je graag aan kundige, fijne creatievelingen in mijn netwerk. Ik ben selectief met wie ik hierin samenwerk. Net zoals jij ook selectief bent in de websitebouwer die je kiest. Ik verwijs je dus alleen door naar mensen die écht goed werk leveren.

Je kunt er voor kiezen de hosting voor je website door Mediamora te laten verzorgen. Dit kost 13,50 excl. btw per maand en wordt jaarlijks gefactureerd. Je website draait dan op een supersnel hostingpakket, alles wordt optimaal ingericht en er worden dagelijks back-ups gemaakt. Mocht je de hosting liever zelf regelen en in eigen beheer willen houden, dan kan ik je een reeks hostingpartijen doorsturen die goed aangeschreven staan.

Het samenwerkingstraject met Mediamora duurt 8 weken. Dit is wel exclusief de voorbereidingsfase: hierin verzamel je alle teksten, beelden en input voor de look and feel van je website. Zodra dit bij mij binnen kan ik starten aan je nieuwe website en bouwen we in 8 weken jouw digitale thuisbasis uit van A tot Z. Heb je een deadline? Dan kunnen we altijd proberen in een kortere periode jouw nieuwe website te lanceren!

Na oplevering van de website kan je zelf aanpassingen verrichten. Je ontvangt van mij bij afronding van onze samenwerking een digitale handleiding waarin dit staat uitgelegd. Ook ben je natuurlijk welkom om terug te vallen op mij indien je ergens niet uitkomt of indien je problemen ervaart. Je hebt verder 100% toegang en controle over je website: jij kunt alles wat ik ook kan. Er zullen dus geen opties verborgen zijn of instellingen gelimiteerd zijn. Duizend procent transparant dus.

Nadat we je nieuwe website gelanceerd hebben kun je als je dat wilt een onderhoudspakket bij Mediamora afnemen of een strippenkaart aanschaffen. Met het onderhoudspakket houd ik je website technisch in orde, inclusief back-ups, updates, security en meer. Met de strippenkaart kun je mij te allen tijde inschakelen voor aanpassingen aan je website. Neem je zowel een strippenkaart als een onderhoudspakket af, dan ontvang je nog extra korting op het onderhoudspakket. Afname van deze producten is niet verplicht, maar wel handiger en goedkoper dan losse facturen. Neem je geen onderhoudspakket af, dan ben je zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van je website nadat deze opgeleverd is.

Jazeker, je kunt in termijnen betalen! Ik hanteer een aanbetaling van 50% bij aanvang van de opdracht en 50% bij afronding van de opdracht. Betaal je liever in andere termijnen? In overleg is er veel mogelijk!

Zo snel als jij wilt! Mijn agenda zit vol, maar ik werk fulltime binnen Mediamora. Er is dus altijd wel ruimte om binnen enkele weken een nieuw project op poten te zetten. Mocht je een deadline hebben voor het project, overleg die dan wel met mij zodat ik kan beoordelen of je gewenste deadline haalbaar is of niet.

Als we gaan samenwerken start voor jou de voorbereidingsfase: hierin verzamel je alle teksten, beelden en input voor de look and feel van je website. Zodra dit bij mij binnen is kan ik starten aan je nieuwe website. Als teksten nog geschreven moeten worden of als er nog een fotoshoot gepland moet worden, zul je dit moeten incalculeren in je planning. Zonder de benodigde materialen kunnen we niet starten.

In sommige situaties kan dat! Ik kan je dan helpen op basis van uurtarief (60 excl. btw) of strippenkaart. Voor aanpassingen aan bestaande websites ontvang je nooit een vaste projectprijs. Neem contact met mij op en leg je situatie en wens aan mij voor. Ik kan dan je vraagstuk beoordelen en zal je eerlijk en oprecht advies geven over de beste keus die je kunt maken. Ik vind het belangrijk dat je betaald voor iets dat jou teruggeeft wat je echt wenst. Iets dat dus echt het eindresultaat wat je voor je ziet representeert. Op die manier haal jij het meest uit iedere euro die je spendeert.

Samen aan de slag?

Neem contact op! Ik help je graag verder.
Een nieuwe website laten bouwen kan al vanaf 800 excl. btw.
Binnenkort vind je hier alle tarieven.

Winkelwagen
Scroll naar boven