fbpx

WEBSITES

WEBSITE LATEN BOUWEN

Je website is een belangrijk knooppunt binnen je business. Het kan je voornaamste bron van inkomsten zijn, maar ook enkel een online visitekaartje of een grote verkoopmachine. Je website is jouw online thuisbasis, jouw online plekje op het internet en het digitale fundament van jouw onderneming. Het is vanzelfsprekend dat je website professioneel moet zijn, SEO technisch in orde, goed beveiligd, afgestemd op zowel mobiele gebruikers als desktop gebruikers en dat jouw persoonlijke als zakelijke doelen worden behartigd door middel van je website.

Vector Stempel rood

INTERESSE?

ZO GAAT HET IN Z'N WERK

Bij Mediamora kun je echter meer verwachten. De kracht van de websites die ik maak ligt in de details. Dat gevoel als je op een willekeurige website landt en er doorheen navigeert: “Hey, hier is over nagedacht…”. Techniek, marketing en design worden naadloos met elkaar verbonden en gecombineerd. Samen met mijn klanten ga ik voor kwaliteit en succes. Als klant wordt jij nauw betrokken in het bouw- en ontwerpproces en ontvang je advies over veel zaken. Ik zorg er persoonlijk voor dat jouw website een spot on weerspiegeling gaat zijn van jou en je business!

Heb je interesse in het laten bouwen van een website? Dit kan al vanaf 595,- exclusief BTW. Op basis van een kennismaking zul je een persoonlijke offerte ontvangen. Neem contact op voor het inplannen van een afspraak!

talk

KENNISMAKEN

Alles begint met het kennismaken. Deze kennismaking zal plaats vinden via de telefoon of via Zoom. Eventueel kun je ook bij mij op locatie komen als je graag in het echt kennismaakt. Wat zoek jij en hoe kan ik jou hiermee het beste helpen om het resultaat uit je dromen te bereiken? Is er een klik tussen ons? Wat kun jij verwachten als je met mij gaat samenwerken? Op basis van dit gesprek ontvang je een persoonlijke offerte.

code

SAMENWERKEN

Samen gaan we aan de slag met het ontwerpen en bouwen van jouw website! In het proces hou ik je regelmatig op de hoogte van de voortgang en kun je alles inzien. Door jouw feedback vroeg in het proces mee te nemen en te verwerken komen we snel tot het gewenste resultaat. Bovendien zul je heel veel leren! Ik adviseer je daar waar nodig en zorg dat niets wordt vergeten. Samen realiseren we in gemiddeld 6 weken de digitale thuisbasis van jouw bedrijf. Jouw dromen worden ineens grijpbaar en jouw online identiteit begint te leven.

birthday

LANCEREN

Je website kan live en gelanceerd worden! Tijd voor een glas champagne. Na de oplevering van je gloednieuwe website kun je te allen tijde nog terecht bij mij voor hulp en vragen. Je ontvangt echter ook toegang tot mijn gratis cursus waarin je leert hoe je zelfstandig je website kunt aanpassen. Met je nieuwe website in de pocket kun jij je weer focussen op de verdere groei van jouw bedrijf, dromen en ambities!

ZIN OM SAMEN TE WERKEN?

Neem contact met mij op of bekijk mijn portfolio!

Vector Stempel rood

RECENSIES

MIJN KLANTEN AAN HET WOORD

Danielle van Weert
Danielle van WeertRebels Only Coaching
Lees verder
Hetty heeft mijn website gebouwd en ik ben er heel erg blij mee! De samenwerking verliep snel en transparant. Hetty denkt mee met je en doet suggesties, komt met oplossingen en ideeen. De communicatie verliep snel en helder. Ik ben enorm blij met de prijs-kwaliteit verhouding en heb al veel positieve reacties op mijn website gehad! Ik zou Hetty zeker aanraden!
Majorie Meinema
Majorie MeinemaStation To Station
Lees verder
Heel erg blij en tevreden met mijn vernieuwde site! Met de vele goeie tips en ideeën van Hetty is het precies geworden zoals ik het in mijn hoofd had. Heb veel gehad aan haar adviezen en tips. Onderweg nog veel dingen tegengekomen die ik toch anders wilde, zo kritisch en pietje precies als ik ben, maar Hetty bleef mee denken. Heel fijn! En de snelheid waarmee zij reageert is ook heel prettig. Je hoeft nooit lang te wachten op antwoord en mijn website was snel klaar.
Lieke de Bever
Lieke de BeverVoeding & Mindset Coaching
Lees verder
De afgelopen tijd heeft Hetty heel hard gewerkt aan het optimaliseren van mijn website. Ze heeft veel kennis van zaken en heeft er daarmee voor gezorgd dat alles perfect werkzaam is. Wat ik het prettigst vond aan werken met Hetty is dat ze super efficiënt en effectief kan werken omdat ze meteen weet wat er moet gebeuren. Voor al je website struggles of een hele website van scratch kan ik je zeker aanraden om Hetty te raadplegen!
Marleen Jellema
Marleen JellemaChicamoms
Lees verder
Ik heb de samenwerking met Hetty als erg prettig ervaren. Hetty is professioneel, toegankelijk, reageert snel, is duidelijk en je komt niet voor verrassingen te staan. Wat ik niet had verwacht maar zeker is gebleken is dat Hetty snel reageert. Ook geeft ze haar eerlijke mening en denkt echt met je mee. Ik ben dan ook erg blij en trots op mijn nieuwe website. Ik ben zelfs met het maandelijkse onderhoud overgestapt naar Hetty. Bedankt Hetty voor de prettige samenwerking!
Renee Westerbaan
Renee WesterbaanYour Revolution
Lees verder
De samenwerking met Hetty was precies wat ik nodig had en wat bij mij past. Mijn website had ik zelf in elkaar gezet en ik merkte dat hier een professionaliserings slag in gemaakt kon worden. Ik heb Hetty om advies gevraagd en zij gaf open en eerlijk het advies wat ze kon betekenen. Hetty heeft de verwachtingen meer dan overtroffen. Ze werkt snel, secuur en is assertief in haar advies. Zo dacht ze ongevraagd mee in mijn huisstijl wat tot een professionelere uitstraling heeft gezorgd. Ze werkt duidelijk, concreet en ze doet wat ze beloofd.
Previous
Next
Martine Kamphuis
Martine KamphuisPeople Performance
Lees verder
Wat een mooie website heb ik met de hulp van Hetty gekregen. Een echte co-productie. Ik ging met Hetty in zee omdat ze een mooie recensie van iemand anders had gekregen en het resultaat daarvan mij aansprak. Dat moet ik ook hebben, dacht ik. Hetty weet wat ze doet, reageert vrijwel gelijk en zo krijg je snel resultaat. Ik kreeg fijn advies maar gelukkig ook veel ruimte om mijn eigen(wijs)heid in de website te stoppen. Zo kom je (samen) een stap verder!
Tineke Zwart
Tineke ZwartOnline Marketing Coach
Lees verder
Onlangs heeft Hetty de puntjes op de i gezet voor mijn website en wat een verademing was dat. Hetty werkt niet alleen super snel, ze communiceert prettig, is flexibel en denkt pro-actief met je mee. Zo ontdekte ze dat mijn website relatief traag laadde en heeft ze ervoor gezorgd dat deze met een paar simpele stappen sneller werd. Ik kan Hetty aan iedereen aanraden die een kundige, betrouwbare en leuke websitebouwer zoekt.
Anja Brunink
Anja BruninkInspiratie Wandelingen
Lees verder
Mediamora heeft mijn website gemaakt. Ik ben erg blij met het resultaat. Hetty is enorm klantvriendelijk, denkt met je mee en levert zeer waardevolle input. Bovendien was de site razendsnel klaar. En dat allemaal tegen een scherpe prijs! Kortom: Mediamora is een aanrader!
Karin Rutjes
Karin RutjesThe Peacock Academy
Lees verder
Ik vond de samenwerking met Hetty echt super prettig! Ze is super geduldig, reageert ontzettend snel op je vragen en legt alles heel goed uit! Door haar hulp heb ik veel kennis opgedaan van WordPress. Geen moment heb ik het gevoel gekregen dat ik lastig was met mijn vele vragen, en dat was echt zeer prettig om te ervaren. Ik ben blij dat ik in contact blijf met Hetty door het onderhoudspakket wat ik heb afgenomen. Ze heeft ongelofelijk veel kennis en ik weet dat mijn website met haar aan mijn zij goed blijft draaien en optimaal kan blijven.
Carolien Vennema
Carolien VennemaMomBoss Academy
Lees verder
Hetty heeft veel kennis en is een expert op het gebied van webdesign. Ik merkte dit direct al in ons eerste gesprek. De warme stijl die ik graag wou uitstralen heeft ze geweldig goed neer kunnen zetten. Naast mijn website heeft ze ook nog mijn leeromgeving gebouwd. Hetty is daarnaast een fijn persoon om mee samen te werken. Ze communiceert altijd open en eerlijk en ze heeft zoveel kennis dat ze altijd wel weer een passende oplossing weet. Het is fijn dat Hetty ook verstand heeft van andere programma’s waar je je website mee kan koppelen zoals MailBlue of Mollie, waardoor ik nu in mijn bedrijf effectiever kan werken.
Previous
Next
Adrienne van den Bos
Adrienne van den BosGifted People
Lees verder
Ik stel altijd hoge eisen aan de mensen waarmee ik samenwerk. Hetty heeft deze keer op keer weten te overstijgen. Ze is niet alleen super goed in wat ze doet, maar ze denkt ook pro-actief mee, neemt initiatief en wijst je op belangrijke verbeteringen. Ik ben meer dan tevreden met de re-styling van mijn website en vertel tegen iedereen die het maar horen wil dat ze bij Hetty moeten zijn voor echte kwaliteit. Dank je wel Hetty voor je mooie werk!
Ilva van Elk
Ilva van ElkDe Ontwikkelpraktijk
Lees verder
Ik vond het fijn werken met Hetty. Ik had haar gevonden via een andere site die ze gemaakt had en die stijl sprak me erg aan. Hetty heeft in korte tijd mijn site – die in de basis al stond – voorzien van een overzichtelijk en consistent design. Een design dat past bij wat ik professioneel wil uitstralen. Hetty schakelt snel, werkt snel en onderhoudt op een prettige manier contact.
Kaylee
KayleeRoosenstein Wolke
Lees verder
Het is aan te raden om met Hetty samen te werken! Ze is professioneel, heeft kennis van zaken en communiceert goed. We zijn erg tevreden over het eindresultaat!
Marjolein Roossien
Marjolein RoossienVerwonder Fotografie
Lees verder
Online gingen we opzoek naar een website maker die past bij Verwonder Fotografie, op korte termijn de mogelijkheid had om onze website te maken, ruimte hield voor onze ideeën en zelf waardevolle input leverde. Dat is bij Mediamora meer dan gelukt! Wat zijn we blij met de korte lijntjes, snelle reacties, het continue inzicht in de voortgang en de prachtige ideeën. Hetty heeft een website neergezet die helemaal past bij ons prachtige werk en waar we veel mooie reacties op krijgen.
Danique Plaatzer
Danique PlaatzerThe Wandering Mind
Lees verder
Twee keer eerder heb ik iemand laten kijken naar de snelheid van mijn website en leverde het vrijwel niets op. Tot ik Hetty tegenkwam. Ze wist ineens binnen no-time de snelheid te verbeteren en wat technische mankementen op te lossen. Omdat ik haar werkwijze ontzettend fijn vond, ze écht kwaliteit leverde en ze eerlijk en oprecht advies gaf, heb ik haar ook nog gevraagd om wat andere werkzaamheden uit te voeren. Over alles wat Hetty aan mijn website heeft veranderd ben ik meer dan tevreden. Ze denkt echt met je mee, en daar is het resultaat ook naar.
Previous
Next

WEBSITES

RECENTE PROJECTEN

Nieuwsgierig naar mijn werk? Hier vind je enkele voorbeelden van recent werk van mij. Check mijn portfolio voor alle websites die ik gebouwd & ontworpen heb.

Vector Stempel rood

WACHT

HET STOPT NIET BIJ WEBSITES

Regelmatig krijg ik de vraag of ik ook een logo wil ontwerpen, teksten wil schrijven, of ik mensen ken voor fotografie of voor juridische zaken. Ik geloof dat de mooiste dingen ontstaan wanneer iedereen zich focust op zijn of haar eigen core business. Daarom werk ik samen met meerdere zzp’ers en ondernemers die allen hun eigen passie, niche en kwaliteiten hebben. Als aanvulling op de websites die ik maak kan ik je dus ook ondersteunen op onderstaande gebieden. Denk jij dat jij een echte aanvulling binnen mijn team kan zijn? Mail dan naar hetty@mediamora.nl.

– Grafische werkzaamheden
– Fotoshoots / beeldmateriaal voor je website
– Copywriting / teksten voor je website
– Juridische documenten zoals algemene voorwaarden
– Branding / conceptontwikkeling

ZELF AAN DE SLAG GAAN?

Vraag hier jouw gratis exemplaar van de DMT Formule aan! Nadat je het e-book hebt ontvangen stuur ik je af en toe nog meer bijbehorende tips & tricks zodat jij in een mum van tijd een echte WordPress Wizard wordt!
Scroll naar top