website laten bouwen

EEN WEBSITE LATEN BOUWEN

all inclusive en compleet verzorgd

Je website is een belangrijk knooppunt binnen je business. Het kan je voornaamste bron van inkomsten zijn, maar ook enkel je online visitekaartje of een grote lead genererende verkoopmachine. Je website is jouw online thuisbasis, jouw online plekje op het internet en het digitale fundament van jouw onderneming. Het is vanzelfsprekend dat je website professioneel moet zijn, SEO technisch in orde, goed beveiligd, afgestemd op mobiele gebruikers en desktop gebruikers en dat zowel jouw persoonlijke als zakelijke doelen worden behartigd door middel van je website.

Bij Mediamora kun je echter meer verwachten. De kracht van de websites die ik maak ligt in de details. Dat gevoel als je op een willekeurige website landt en er doorheen navigeert: “Hey, hier is over nagedacht…”. Techniek, marketing en design worden naadloos met elkaar verbonden en gecombineerd. Samen met mijn klanten ga ik voor kwaliteit en succes. Als klant wordt jij nauw betrokken in het bouw- en ontwerpproces en ontvang je advies over veel zaken. Ik zorg er persoonlijk voor dat jouw website een spot on weerspiegeling gaat zijn van jou en je business!

Heb je interesse in het laten bouwen van een website? Dit kan al vanaf €595 excl. BTW. Op basis van een kennismakingsgesprek zul je een persoonlijke offerte ontvangen. Neem contact op voor het inplannen van een afspraak!

Danielle van Weert
Danielle van WeertRebels Only Coaching
Lees verder
Hetty heeft mijn website gebouwd en ik ben er heel erg blij mee! De samenwerking verliep snel en transparant. Hetty denkt mee met je en doet suggesties, komt met oplossingen en ideeen. De communicatie verliep snel en helder. Ik ben enorm blij met de prijs-kwaliteit verhouding en heb al veel positieve reacties op mijn website gehad! Ik zou Hetty zeker aanraden!
Carlijn Ottens
Carlijn OttensSalesfunnel Expert
Lees verder
We hebben een hele fijne samenwerking gehad met Hetty voor de website van mijn vriend. De website en het logo is precies zoals we gehoopt hadden. Hetty denkt enorm goed mee en ze reageert altijd erg snel. Kortom; ik raad Mediamora zeker aan!
Ronald van de Laar
Ronald van de LaarWoningverkoopklaar
Lees verder
Super tevreden over de website die Hetty voor mij gemaakt heeft. De samenwerking verliep zoals gehoopt. Duidelijke communicatie en meedenken met de opdrachtgever om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Ik beveel Mediamora zeker aan voor andere ondernemers die een top-website willen.
Majorie Meinema
Majorie MeinemaStation To Station
Lees verder
Heel erg blij en tevreden met mijn vernieuwde site! Met de vele goeie tips en ideeën van Hetty is het precies geworden zoals ik het in mijn hoofd had. Heb veel gehad aan haar adviezen en tips. Onderweg nog veel dingen tegengekomen die ik toch anders wilde, zo kritisch en pietje precies als ik ben, maar Hetty bleef mee denken. Heel fijn! En de snelheid waarmee zij reageert is ook heel prettig. Je hoeft nooit lang te wachten op antwoord en mijn website was snel klaar.
Joan KramerGeWoonboot
Lees verder
Wij hebben een korte periode zeer prettig samengewerkt met Hetty en hadden haar gevraagd ons te helpen om enkele nieuwe pagina’s toe te voegen aan onze wordpress website. Wij waren zeer onder de indruk van Hetty haar flexibiliteit, kundigheid en in welke mate ze met ons meedacht om het door ons beoogde resultaat te behalen. Wij zijn zeer tevreden en raden haar van harte aan.
Previous
Next
Martine Kamphuis
Martine KamphuisPeople Performance
Lees verder
Wat een mooie website heb ik met de hulp van Hetty gekregen. Een echte co-productie. Ik ging met Hetty in zee omdat ze een mooie recensie van iemand anders had gekregen en het resultaat daarvan mij aansprak. Dat moet ik ook hebben, dacht ik. Hetty weet wat ze doet, reageert vrijwel gelijk en zo krijg je snel resultaat. Ik kreeg fijn advies maar gelukkig ook veel ruimte om mijn eigen(wijs)heid in de website te stoppen. Zo kom je (samen) een stap verder!
Tineke Zwart
Tineke ZwartOnline Marketing Coach
Lees verder
Onlangs heeft Hetty de puntjes op de i gezet voor mijn website en wat een verademing was dat. Hetty werkt niet alleen super snel, ze communiceert prettig, is flexibel en denkt pro-actief met je mee. Zo ontdekte ze dat mijn website relatief traag laadde en heeft ze ervoor gezorgd dat deze met een paar simpele stappen sneller werd. Ik kan Hetty aan iedereen aanraden die een kundige, betrouwbare en leuke websitebouwer zoekt.
Kim van der Wal
Kim van der WalColour The Past
Lees verder
Hetty heeft heel goed geluisterd en een website en shop gebouwd wat ik voor ogen had! In het gehele proces onderhoudt ze een heel fijn contact en geeft ze goede uitleg. Ik kan haar van harte aanbevelen!
Anja Brunink
Anja BruninkInspiratie Wandelingen
Lees verder
Mediamora heeft mijn website gemaakt. Ik ben erg blij met het resultaat. Hetty is enorm klantvriendelijk, denkt met je mee en levert zeer waardevolle input. Bovendien was de site razendsnel klaar. En dat allemaal tegen een scherpe prijs! Kortom: Mediamora is een aanrader!
Denise van Duren
Denise van DurenFotografie & Design
Lees verder
Voor het restylen van mijn website ben ik uitgekomen bij Hetty. Deze samenwerking vond ik heel prettig. Ze heeft hele leuke ideeën, reageert super snel en weet wat ze doet. Ik ben erg blij met het resultaat en raad iedereen haar aan. Dankjewel Hetty, je bent een topper!
Previous
Next
Adrienne van den Bos
Adrienne van den BosGifted People
Lees verder
Ik stel altijd hoge eisen aan de mensen waarmee ik samenwerk. Hetty heeft deze keer op keer weten te overstijgen. Ze is niet alleen super goed in wat ze doet, maar ze denkt ook pro-actief mee, neemt initiatief en wijst je op belangrijke verbeteringen. Ik ben meer dan tevreden met de re-styling van mijn website en vertel tegen iedereen die het maar horen wil dat ze bij Hetty moeten zijn voor echte kwaliteit. Dank je wel Hetty voor je mooie werk!
Hendrik de Jonge
Hendrik de JongeHDJ Fotografie
Lees verder
Van begin tot eind heb ik Hetty als prettig en professioneel ervaren. Ze nam de tijd om dingen uit te leggen en de aanpassingen die ze deed heeft ze snel uitgevoerd. Erg fijne samenwerking op deze manier.
Ilva van Elk
Ilva van ElkDe Ontwikkelpraktijk
Lees verder
Ik vond het fijn werken met Hetty. Ik had haar gevonden via een andere site die ze gemaakt had en die stijl sprak me erg aan. Hetty heeft in korte tijd mijn site – die in de basis al stond – voorzien van een overzichtelijk en consistent design. Een design dat past bij wat ik professioneel wil uitstralen. Hetty schakelt snel, werkt snel en onderhoudt op een prettige manier contact.
Kaylee
KayleeRoosenstein Wolke
Lees verder
Het is aan te raden om met Hetty samen te werken! Ze is professioneel, heeft kennis van zaken en communiceert goed. We zijn erg tevreden over het eindresultaat!
Marjolein Roossien
Marjolein RoossienVerwonder Fotografie
Lees verder
Online gingen we opzoek naar een website maker die past bij Verwonder Fotografie, op korte termijn de mogelijkheid had om onze website te maken, ruimte hield voor onze ideeën en zelf waardevolle input leverde. Dat is bij Mediamora meer dan gelukt! Wat zijn we blij met de korte lijntjes, snelle reacties, het continue inzicht in de voortgang en de prachtige ideeën. Hetty heeft een website neergezet die helemaal past bij ons prachtige werk en waar we veel mooie reacties op krijgen.
Previous
Next

BEKIJK MIJN MEEST RECENTE WERK

en laat je verrassen

Carlijn Ottens is een salesfunnel specialist en leert jou op een online manier eenvoudig klanten aantrekken zodat jij rust en financiële zekerheid ervaart.

Marsja van Kilsonk is coach, woont op Ibiza en heeft haar eigen jaarprogramma en event: Belief And Grow Rich.

Sandra de Hoon is virtual business assistent en ontzorgt ondernemers in diverse taken zodat zij zich weer op hun core business kunnen richten.

Lieke de Bever is voedings- en mindset coach en helpt jou gewoontes en patronen doorbreken zodat je de juiste mindset creëert voor een fitte levensstijl.