Loading...
  • web insight sessie
Web Insight Sessie2019-05-09T19:36:53+02:00

BOEK JOUW GRATIS WEB INSIGHT SESSIE

samen sparren over jouw website met een expert

De Web Insight Sessie is er voor de ondernemer die al een website heeft, maar niet alles eruit haalt wat erin zit. Doodzonde. Je weet dat je klanten hierdoor misloopt, je weet dat er wel potentie in zit maar je weet niet wat je kan doen om de situatie 180 graden te draaien. In een gratis Skype call van 30 minuten gaan we jouw website tot de kern doorpluizen en reviewen. Ik beantwoord al jouw vraagstukken, ik geef je advies en handvaten voor de problemen die je ervaart en ik geef je inhoudelijke en strategische tips hoe je jouw website kunt omtoveren tot de website van je dromen.

DE WEB INSIGHT SESSIE IS FLEXIBEL

Je kunt met allerlei vragen en problemen een Web Insight Sessie aanvragen. Mijn expertise gebied is breed, maar ook diep. Hieronder enkele voorbeelden van de mogelijkheden binnen een Web Insight Sessie.

  • Je twijfelt over de uitstraling van je website. Het past niet binnen je merkidentiteit of hetgeen je graag wilt uitstralen. Ik geef je tips over hoe je je website op een betere manier kunt vormgeven, zonder een grote verbouwing te moeten ondergaan.
  • De vindbaarheid is niet optimaal en de SEO is mager. Ik geef je advies over hoe je dit aan kunt pakken en leer jou datgene over SEO wat jij graag wilt weten.
  • Je website heeft zwakke inhoud, teksten zijn niet pakkend en het geheel is lafjes. Ik geef je tips over hoe je dit kunt veranderen en geef je aanwijzingen die er voor zorgen dat jouw website inhoudelijk sterker wordt.
  • Je hebt een aantal technische problemen en je weet niet hoe je dit op moet lossen. Ik help en adviseer je in een oplossing en waar mogelijk verhelp ik het probleem direct voor je.

NA DE SESSIE KUN JIJ

Met een gerust hart en een hoofd vol nieuwe inspiratie aan de slag met je website! De tips, adviezen en oplossingen die ik je geef tijdens de Web Insight Sessie zijn makkelijk en vlot toepasbaar. Je gaat met een verfrisde blik verder en je hebt de handvaten gekregen om dit keer wél alles uit je website te halen wat erin zit.

OVERIGE INFORMATIE

Per maand bied ik maximaal 3 gratis Web Insight Sessies aan. Mijn tijd is kostbaar en de sessies vereisen enige voorbereiding om jou van de meest waardevolle informatie en kennis te kunnen voorzien.

De beschikbare data van deze maand staan in het aanvraagformulier onderaan deze pagina. Passen deze data jou niet? Mail mij rechtstreeks op hetty@mediamora.nl om te bespreken of er een andere datum mogelijk is.

Heb je een Web Insight Sessie geboekt, maar ben je verhinderd? Geef dit dan zo snel mogelijk door. Bij het niet op komen dagen op het afgesproken tijdstip vervalt je recht op een gratis sessie. Een nieuwe afspraak wordt dan niet gemaakt.

“Met mijn kennis en expertise wil ik deze online wereld voor jou een stukje leuker, makkelijker en toegankelijker maken.”

“Met mijn kennis en expertise wil ik deze online wereld voor jou een stukje leuker, makkelijker en toegankelijker maken.”

WEB INSIGHT SESSIE BOEKEN

Voor het aanvragen van een Web Insight Sessie hoef je enkel het aanvraagformulier in te vullen. Na het versturen van de aanvraag ontvang je binnen één werkdag een bevestiging. Dan is je Web Insight Sessie definitief en gaan we samen eens een stevig gesprek aan over jouw website!

  • We prikken samen een datum na bevestiging van je aanvraag!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.