GRATIS

WEB INSIGHT SESSIE

De Web Insight Sessie is een 1-op-1 sessie via Zoom of Skype van 45 minuten. Deze sessies zijn helemaal in te richten naar jouw wens. Wil je over een vraagstuk sparren met een technisch, design of marketing-achtig karakter? Zoek je advies of tips ergens in? Zijn er misschien problemen op je website die je graag opgelost wil hebben? Het mag van alles zijn! De invulling van de online sessie is flexibel: gedurende 45 minuten ben ik een open boek & tevens jouw rechterhand. Mijn kennis is van jou en wat ik kan oplossen zal ik oplossen.

Iedere maand selecteer ik uit alle inzendingen twee mensen waarmee ik een Web Insight Sessie zal inplannen. Mocht je niet uitgekozen zijn dan ontvang je hierover ook bericht & ben je welkom om nogmaals een inzending te doen. De volgende selectiedatum is op 10 februari 2020.

WEB INSIGHT SESSIE

MELD JE MIDDELS DIT FORMULIER AAN

E-BOOK

ZELF AAN DE SLAG GAAN?

Vraag hier jouw gratis exemplaar van de DMT Formule aan! Nadat je het e-book hebt ontvangen stuur ik je af en toe nog meer bijbehorende tips & tricks zodat jij in een mum van tijd een echte WordPress Wizard wordt!

Scroll naar top