fbpx

GRATIS

WEB INSIGHT SESSIE

De Web Insight Sessie is een 1-op-1 sessie via Zoom van 45 minuten. Deze sessies zijn helemaal in te richten naar jouw wens. Wil je over een vraagstuk sparren met een technisch, design of marketing-achtig karakter? Zoek je advies of tips ergens in? Zijn er misschien problemen op je website die je graag opgelost wil hebben? Het mag van alles zijn! De invulling van de Web Insight Sessie is flexibel: gedurende 45 minuten ben ik een open boek & tevens jouw rechterhand. Mijn kennis is van jou en ik kan je overal mee helpen!

Vector Stempel rood

WEB INSIGHT SESSIE

MAAK IEDERE MAAND KANS!

Iedere maand selecteer ik uit alle inzendingen twee mensen waarmee ik een Web Insight Sessie zal inplannen. Mocht je niet uitgekozen zijn dan ontvang je hierover ook bericht & ben je welkom om nogmaals een inzending te doen. De volgende selectiedatum is op 10 juli 2020.

ZELF AAN DE SLAG GAAN?

Vraag hier jouw gratis exemplaar van de DMT Formule aan! Nadat je het e-book hebt ontvangen stuur ik je af en toe nog meer bijbehorende tips & tricks zodat jij in een mum van tijd een echte WordPress Wizard wordt!
Scroll naar top