fbpx
Vector Stempel rood

WEBSITES

Webdesign portfolio

Bekijk hieronder mijn meest recent ontworpen websites & de websites die dit jaar gebouwd zijn. Je kunt ook de websites van voorgaande jaren bekijken!

2020

WORDPRESS WEBSITE VOORBEELDEN

Het mooie van WordPress is dat je er eindeloos veel kanten mee op kunt. Daarom vind je hieronder een overzicht van voorbeelden van WordPress websites. Dit zijn tevens de websites die Mediamora heeft opgeleverd aan allemaal tevreden klanten,  stuk voor stuk. Van kleine, simpele one-pagers tot grote webshops, er zit van alles tussen. Websites voor coaches, fotograven, marketeers en adviseurs. Elke WordPress website is afgestemd op de behoeften van de eigenaar en weerspiegelt zijn of haar boodschap naar de buitenwereld. Op die manier zorgt de website er voor dat hij niet enkel de juiste doelgroep aantrekt, maar ook die doelgroep bindt aan de website en dus het bedrijf of de persoon erachter. Ook zijn alle websites SEO proof en is er aandacht besteedt aan de usability en gebruiksvriendelijkheid. Bekijk de voorbeelden van WordPress websites hieronder om je blik op de mogelijkheden te verrijken en een goede dosis inspiratie op te doen. Heb je interesse in het laten maken van een website? Neem dan contact op met Mediamora, wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

WORDPRESS WEBSITES IN ALLE SOORTEN

Bovenstaand overzicht geeft je een goede impressie van de mogelijkheden binnen WordPress. Er bestaan talloze thema’s en miljoenen plugins, daardoor is er voor iedere situatie een oplossing binnen handbereik. Dit maakt WordPress niet alleen veelzijdig, maar ook relatief goedkoop om mee te werken. Geen dure bureaus meer inschakelen of bakken met geld betalen voor het laten maken van een custom functionaliteit. WordPress staat voor snel resultaat op relatief lucratieve wijze. En als leuke bijkomstigheid staat het internet ook nog eens vol met info, tutorials en how-to’s met betrekking tot WordPress en hoe je het systeem je eigen leert maken. Ben je dus zelf gemotiveerd en digitaal ingesteld? Dan is zelf websites leren maken met WordPress geen grote stap! Blader nog eens door bovenstaande voorbeelden van WordPress websites en laat je overtuigen door de kwaliteit en professionaliteit van deze websites!

MIJN VOORBEELDEN VAN WORDPRESS WEBSITES

Zoals je kunt zien is ons aanbod in websites gevarieerd en professioneel. Naast een prachtig uiterlijk, hebben alle websites een SSL certificaat voor extra beveiliging. Ook zijn de websites AVG proof en zijn ze SEO geoptimaliseerd. De basis van bovenstaande voorbeelden zit dus uitstekend in elkaar. Sommige websites hebben extra functionaliteiten zoals een webshop module, een nieuwsbrief integratie of een agenda module. Dit zijn de zogenoemde plugins, de stukjes extra functionaliteiten die je aan WordPress websites kan toevoegen. De websites die Mediamora heeft opgeleverd voldoen bovendien ook aan strenge, preventieve beveiligingsmaatregelen tegen malware en hebben extra aandacht gekregen met betrekking tot de usability en user experience. Hebben bovenstaande voorbeelden van WordPress websites jou overtuigd? Neem dan contact op met Mediamora, samen bespreken we de mogelijkheden voor het realiseren van een WordPress website voor jouw bedrijf of organisatie.

Scroll naar top