Portfolio

BEKIJK MIJN WERK

Bekijk hieronder mijn meest recent ontworpen websites & de websites die dit jaar gebouwd zijn. Je kunt ook de websites van voorgaande jaren bekijken!

2022

WORDPRESS WEBSITE VOORBEELDEN VAN MEDIAMORA

Het mooie van WordPress websites? Je kunt er eindeloos veel kanten mee op. Daarom vind je hierboven een overzicht van voorbeelden van WordPress websites die Mediamora heeft opgeleverd aan allemaal stuk voor stuk tevreden klanten. Van kleine, simpele one-pagers tot grote webshops: er zit van álles tussen. Van websites voor coaches en adviseurs tot websites voor fotografen en marketeers. 

EEN WEBSITE VOOR ELKE BOODSCHAP

Elke WordPress website van de voorbeelden hierboven is afgestemd op jouw behoeften en weerspiegelt jouw boodschap naar de buitenwereld. Op die manier zorgt de website ervoor dat hij niet enkel de juiste doelgroep aantrekt, maar ook die doelgroep bindt aan de website en aan jou. Ook zijn alle websites geoptimaliseerd voor de zoekmachine en is er aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid (usability). 

Bekijk hierboven de voorbeelden van de websites gemaakt met WordPress om inspiratie op te doen voor jouw eigen website. Heb je interesse in het laten maken van een website? Neem dan contact op met Mediamora, want ik weet zeker dat ik jou kan helpen!

PORTFOLIO MET WORDPRESS WEBSITE VOORBEELDEN

Bovenstaand portfolio geeft je een goede impressie van WordPress websites. De voorbeelden laten gelijk de mogelijkheden zien binnen de wondere wereld van WordPress. Er bestaan talloze thema’s en miljoenen plug-ins, daardoor is er voor iedere situatie – dus ook voor die van jou – een oplossing binnen handbereik. Dit maakt WordPress niet alleen veelzijdig, maar ook relatief goedkoop om mee te werken. Je hoeft geen dure bureaus meer in te schakelen of bakken met geld te betalen voor het laten maken van een functionaliteit op maat. WordPress staat voor snel resultaat op relatief lucratieve wijze. Bovendien staat het internet ook nog eens vol met laagdrempelige informatie, tutorials en how-to’s met betrekking tot WordPress en hoe je het systeem je eigen leert maken. 

Ben je dus zelf gemotiveerd en digitaal ingesteld? Dan is het maken van een WordPress website of deze onderhouden geen grote stap! Blader nog eens door bovenstaande voorbeelden van WordPress websites. Deze kwaliteit en professionaliteit kun jij ook krijgen!

VOORBEELDEN: WAT IS ER MOGELIJK BINNEN WORDPRESS WEBSITES?

Zoals je kunt zien is mijn aanbod in websites gevarieerd en professioneel. Naast een prachtig uiterlijk, hebben alle websites een SSL-certificaat voor extra beveiliging. Ook zijn de websites AVG-proof en SEO-geoptimaliseerd. De basis van bovenstaande voorbeelden zit dus uitstekend in elkaar. 

EXTRA FUNCTIONALITEITEN OP EEN WORDPRESS WEBSITE

Sommige WordPress websites hebben extra functionaliteiten. Voorbeelden zijn een webshop module, een nieuwsbrief integratie of een agenda module. Dit zijn de zogenoemde plug-ins, oftewel de stukjes extra functionaliteiten die je aan WordPress websites kan toevoegen. De websites die ik heb opgeleverd voldoen bovendien ook aan strenge, preventieve beveiligingsmaatregelen tegen malware en hebben extra aandacht gekregen met betrekking tot de usability en user experience. 

NEEM CONTACT OP!

Hebben bovenstaande voorbeelden van WordPress websites jou overtuigd? Neem dan contact met mij op. Samen bespreken we de mogelijkheden voor het realiseren van een WordPress website voor jouw bedrijf of organisatie.

domein hosting mediamora

E-book

EEN IJZERSTERKE WEBSITE MET DE DMT FORMULE

Meer naamsbekendheid, klanten én omzet via je website? Met mijn DMT Formule tover je je website om tot een sterk staaltje techniek waar jouw ideale klant niet meer omheen kan!

domein hosting mediamora

E-book

EEN IJZERSTERKE WEBSITE MET DE DMT FORMULE

Meer naamsbekendheid, klanten én omzet via je website? Met mijn DMT Formule tover je je website om tot een sterk staaltje techniek waar jouw ideale klant niet meer omheen kan!

Winkelwagen
Scroll naar boven