Over mij

hi, ik ben hetty van der wal

Mijn passie voor websites en alles wat zich online afspeelt gaat al heel wat jaren terug. Als klein, 8-jarig meisje vond ik het al prachtig om te knutselen in Photoshop en mooie dingen te maken. Deze interesse heeft zich door de jaren heen verder ontwikkelt. De tijd dat we websites maakten zonder CMS met enkel HTML/CSS heb ik nog meegemaakt. Ik heb zelfs het tijdperk meegemaakt dat WordPress nog helemaal niet bestond. Mijn hobbies speelden zich vroeger ook online af. Ik was geen buitenspeler. Ik was een computeraar. En ik wist het al toen ik klein was: later als ik groot ben wil ik iets doen met computers.

mediamora over mij

Lekker gewoon

MIJN PASSIE IS MIJN WERK

En dat ik iets met computers heb gedaan is duidelijk. Het begon met Photoshop. Dit was in de beginjaren van 2000. Toen werkten we nog met Photoshop CS3 zegmaar. Het bleef echter niet bij designen. Op vroege leeftijd zette ik al mijn eerste stapjes in HTML en CSS. Simpel codeerwerk wat de basis zou vormen voor mijn carrière.

Websites maken was dus eigenlijk mijn hobby. Nee, dit waren geen WordPress websites, maar websites zonder een CMS erachter bestaande uit pure, kale code. Je kunt het je vast niet voorstellen, maar dit was toen echt de normaalste zaak van de wereld.

Tegen de tijd dat mijn middelbare school erop zat, ben ik de HAVO uitgestapt en MBO ingestapt. Op het Cibap te Zwolle ben ik na 3 jaar afgestudeerd als Multimedia Vormgever. Om eerlijk te zijn vond ik het een pret opleiding. Met al mijn vingers in de neus had ik deze opleiding afgerond en besloot ik verder te studeren op het HBO: Interactive Media & Technologies. Dit werd allemaal een stukje zwaarder en technischer. Maar ook deze opleiding heb ik na 4 jaar netjes afgerond.

Tijdens mijn studie was ik al begonnen met mijn eigen bedrijf opbouwen. Ik had hier diverse redenen voor. School gaf niet echte voldoening, maar werken voor klanten wel. Daarnaast was ik behoorlijk eigengereid & wist ik veel beter hoe ik de opgedane kennis tijdens de studie toe moest passen in de praktijk dan mijn medestudenten.

En het jeukte. Ik was immers als 8-jarige al begonnen. Ik kan ook wel zeggen dat ik daar gedurende mijn schoolloopbaan enorm van heb geprofiteerd. Tijdens mijn HBO studie was ik vaak al een voorbeeld voor medestudenten. Ik wist veel. Kon veel. Deed veel. Vaak adviseerde ik mijn medestudenten over probleem- of vraagstukken en hoe dit mogelijk aangepakt dan wel opgelost kon worden. Ik merk dat ik nu in samenwerkingen met ondernemers het liefst al deze kennis ook met hun deel. Ik wil laten zien hoe geweldig onze wondere, online wereld is. Het is daarnaast eervol werk om met mijn kennis en expertise andere bedrijven en ondernemers online een gezicht te mogen geven. En zo ben ik gewoon lekker gewoon iedere dag bezig met mijn passie!

En jij?

waarvan ga jij aan staan?

Wat is jouw passie? Waar zou jij wel hulp bij kunnen gebruiken? Welke kansen laat jij momenteel nog liggen? Ik ben benieuwd naar jouw verhaal! Stuur me een bericht via dit contactformulier en laat me weten met welke vragen of twijfels jij rondloopt. Wie weet gaan wij dan binnenkort een geweldige samenwerking tegemoet om jouw digitale thuisbasis de kickstart te geven die het verdiend!

domein hosting mediamora

E-book

EEN IJZERSTERKE WEBSITE MET DE DMT FORMULE

Meer naamsbekendheid, klanten én omzet via je website? Met mijn DMT Formule tover je je website om tot een sterk staaltje techniek waar jouw ideale klant niet meer omheen kan!

domein hosting mediamora

E-book

EEN IJZERSTERKE WEBSITE MET DE DMT FORMULE

Meer naamsbekendheid, klanten én omzet via je website? Met mijn DMT Formule tover je je website om tot een sterk staaltje techniek waar jouw ideale klant niet meer omheen kan!

Winkelwagen
Scroll naar boven