Loading...
  • marketing
Online Marketing2019-05-25T17:33:41+02:00

ONLINE MARKETING

meer sales en verkopen

Heb jij inmiddels een prachtige website staan en ben je toe aan de volgende stap? Ik help je graag met het vermarkten van jouw website, jouw diensten en jouw aanbod. Als online marketeer specialiseer ik mij op het gebied van SEO en SEA. Zo kan ik jou helpen naar de top posities in Google, betaald en onbetaald! Je kunt bij mij trainingen en cursussen volgen op het gebied van SEO zodat jij zelf alle skills in huis haalt, maar ik kan ook uitvoerend voor je aan de slag. SEA campagnes kun je volledig bij mij uitbesteden, zowel het opzetten als het periodieke onderhoud.

seo cursus 30 dagen

SEO KICKSTART COURSE

30-daagse e-mailcursus

De 30-daagse SEO cursus is een e-mailcursus waarin jij stapje voor stapje de kneepjes van het SEO vak leert. Ik neem je van A tot Z mee door alle aspecten die bij SEO komen kijken. Elke dag ontvang je een e-mail over een facet binnen de SEO wereld. De mails hebben duidelijke instructies en veel achtergrond informatie in heldere Jip en Janneke taal. Je kunt de cursus op je eigen tempo volgen. Voltooi elke dag de opdrachten die je in je inbox ontvangt óf spaar de mailtjes op en ga er één keer in de week voor zitten. Wat je ook doet, ik zorg er voor dat alle stof behapbaar blijft en dat jij optimaal gaat profiteren van de kennis die ik met je deel!

BONUS:

  • Na afloop van de cursus ontvang je alle info gebundeld in een handig e-book, zo hoef je niet meer de mailtjes te bewaren als je nog eens iets wilt opzoeken!
  • Gedurende de cursus kun je op ieder gewenst moment contact met mij opnemen voor vragen of advies.
Binnenkort beschikbaar!