Online Marketing2018-08-15T12:08:55+01:00

ONLINE MARKETING

Je website staat! Hij draait al een tijdje en alles loopt oké. Maar oké is niet perfect en je merkt dat er meer in zit dan dat je er momenteel uit haalt. Hier komt dus een stukje online marketing om de hoek kijken. En dat is leuk, want als je online marketing correct in laat zetten zul je binnen de kortste keren je cijfers drastisch zien toenemen. Dat betekent meer bekendheid, meer websitebezoekers, meer volgers, meer conversies, meer klanten, meer sales en ga zo maar door. Hoe Mediamora dat doet? Door samen met jou op diverse vlakken een ijzersterke online marketing strategie neer te zetten.

Ons aanbod

SEO

Mediamora kan jou binnen het vak online marketing op verschillende terreinen ondersteunen, waaronder zoekmachine optimalisatie ofwel SEO. SEO draait compleet om het beter vindbaar en zichtbaar maken van je website in zoekmachines. Hier kan best wel wat bij komen kijken, want met een setje zoektermen, wat H1 en H2 kopjes en een leuke tekst ben je er nog niet. Google bepaalt de ranking van jouw website op ruim 200 factoren. Dit betekent dat je op veel verschillende manieren je positie in zoekmachines kunt verbeteren. Je moet natuurlijk alleen wel weten hóe. En dat is het punt waar Mediamora jou kan helpen! Samen met jou stellen we een plan op. Moeten er goede teksten geschreven worden of moet er een keywordonderzoek plaats vinden? Wellicht moet je website technisch geoptimaliseerd worden of is er juist behoefte aan linkbuilding? Jij vraagt, wij draaien.

SEA / Google Ads

Naast het organisch vindbaar maken van je website kan Mediamora jou ook ondersteunen bij SEA. SEA is het betaald adverteren in het advertentienetwerk van Google. Niet wachten op resultaat dus, maar direct conversies binnenhalen in korte meppen. Google Ads biedt hiervoor diverse opties. Zo kun je kiezen voor normale tekst-advertenties die bovenaan in Google worden vertoond, nog boven de nummer 1 positie. Maar je kunt ook adverteren in het display netwerk van Google en jouw advertentie terug laten komen op bijna iedere denkbare website. Wil je bij de mensen die recentelijk je website hebben bezocht nog eens onder de aandacht komen? Kies dan voor remarketing. Ook adverteren op YouTube en Gmail behoren tot de mogelijkheden.

Facebook Ads

Ten slotte kan Mediamora je nog ondersteunen bij het adverteren op Facebook. Dit is een geweldig platform waar je ook onder de aandacht kunt komen van je ideale doelgroep. De opties binnen Facebook zijn heel divers. Zo kun je heel specifiek targetten, waardoor de kans op conversies hoger is, maar ook op veel verschillende manieren adverteren, waardoor jij de beste versie van jezelf of je bedrijf kunt laten zien. Neem bijvoorbeeld het adverteren met video’s of het creëren van kwalitatieve landingspagina’s om iedere kijker en bezoeker om te toveren in een lead.

GA SNEL NAAR

WEBSITES
DOMEIN & HOSTING
ONDERHOUD & SUPPORT
GRAFISCH ONTWERP
CONTACT

Mediamora heeft al

0+
pagina’s SEO-geoptimaliseerd
0
succesvolle campagnes gedraaid
0
advertentiebudget geïnvesteerd

Worden wij jouw nieuwe marketing-sidekick? Neem contact op voor vragen, mogelijkheden en advies.