Website support

ONDERSTEUNING IN ALLE VORMEN

I’ve got your back! Heb je een extra handje nodig, loop je tegen problemen aan of vind je het prettig om het technische onderhoud van je website over te laten aan iemand die er verstand van heeft? Voor klanten van Mediamora bied ik twee passende oplossingen. Ook als je je website niet door Mediamora hebt laten bouwen, kun je gebruik maken van deze diensten. Je kunt kiezen uit een onderhoudspakket en een strippenkaart. Vragen? Neem contact op voor meer informatie!

mediamora onderhoud en support

Mijn aanbod

Onderhoudspakket en strippenkaart

Met het onderhoudspakket houd ik je website up-to-date en gezond. Wekelijks worden alle beschikbare updates gedraaid en vinden er security scans plaats om malware en kwetsbaarheden op te sporen. Ook worden er dagelijks back-ups gemaakt en houd ik de database van je website schoon en geoptimaliseerd. Bovendien ontvang je priority support als je website down is!

Voor klanten die regelmatig aanpassingen willen laten doorvoeren aan hun website of die soms gewoon graag even hulp willen bij iets, hanteer ik een strippensysteem. Eén strip binnen dit systeem staat gelijk aan 10 minuten support. Ook is gebruik maken van mijn strippensysteem goedkoper dan gebruik maken van mijn uurtarief. Indien je een jaar lang geen strips verbruikt, dan komen de strippen te vervallen. De strippenkaarten hebben dus geen gefixeerde vervaldatum, maar een flexibele vervaldatum.

Optie 1

Onderhoudspakket

Het onderhoudspakket kun je per website voor één jaar afnemen en is per jaar te verlengen. Het pakket kost 197 excl. btw per jaar inclusief een herinnering voor eventuele verlenging.

Optie 2

Strippenkaart

Strippenkaart A: 165,- excl. btw voor 18 strips / 3 uur ondersteuning (55 excl. btw per uur)
Strippenkaart B: 300,- excl. btw voor 36 strips / 6 uur ondersteuning (50 excl. btw per uur)

Zei je korting?

Gebruik maken van leuke korting?

Besluit je een onderhoudspakket af te nemen in combinatie met strippenkaart A? Dan krijg je het onderhoudspakket voor 187,- excl. btw.
In combinatie met strippenkaart B krijg je het onderhoudspakket voor 177,- excl. btw.

Recensies

Klanten aan het woord

review renee

Renee Westerbaan

De samenwerking met Hetty was precies wat ik nodig had en wat bij mij past. Mijn website had ik zelf in elkaar gezet en ik merkte dat hier een professionaliserings slag in gemaakt kon worden. Ik heb Hetty om advies gevraagd en zij gaf open en eerlijk het advies wat ze kon betekenen. Hetty heeft de verwachtingen meer dan overtroffen. Ze werkt snel, secuur en is assertief in haar advies. Zo dacht ze ongevraagd mee in mijn huisstijl wat tot een professionelere uitstraling heeft gezorgd. Ze werkt duidelijk, concreet en ze doet wat ze beloofd.

simone de jongh review

Simone de Jongh

Hetty is echt mijn heldin, ze is van alle markten thuis. Hetty communiceert snel, helder en duidelijk en heeft expertise over alle plugins en koppelingen die belangrijk zijn voor mijn bedrijf. Door deze website heeft ze direct een stuk branding voor me neergezet, heb ik eindelijk ontdekt welke lettertypes en stijl echt bij mij en mijn bedrijf passen. Ze verwerkt aanpassingen razendsnel en is positief kritisch op de inhoud van mijn teksten, zodat alles voor de website bezoeker zo goed mogelijk leesbaar is. Wil je echt een website waar alles klopt, je echt jezelf terug ziet in jouw website, dan heb je in Hetty jouw websitebouwster gevonden.

review karin

Karin Rutjes

Ik vond de samenwerking met Hetty echt super prettig! Ze is super geduldig, reageert ontzettend snel op je vragen en legt alles heel goed uit! Door haar hulp heb ik veel kennis opgedaan van WordPress. Geen moment heb ik het gevoel gekregen dat ik lastig was met mijn vele vragen, en dat was echt zeer prettig om te ervaren. Ik ben blij dat ik in contact blijf met Hetty door het onderhoudspakket wat ik heb afgenomen. Ze heeft ongelofelijk veel kennis en ik weet dat mijn website met haar aan mijn zij goed blijft draaien en optimaal kan blijven.

domein hosting mediamora

E-book

EEN IJZERSTERKE WEBSITE MET DE DMT FORMULE

Meer naamsbekendheid, klanten én omzet via je website? Met mijn DMT Formule tover je je website om tot een sterk staaltje techniek waar jouw ideale klant niet meer omheen kan!

domein hosting mediamora

E-book

EEN IJZERSTERKE WEBSITE MET DE DMT FORMULE

Meer naamsbekendheid, klanten én omzet via je website? Met mijn DMT Formule tover je je website om tot een sterk staaltje techniek waar jouw ideale klant niet meer omheen kan!

Winkelwagen
Scroll naar boven