onderhoud en support

ONDERHOUD & SUPPORT

service, nazorg en een vangnet

I’ve got your back! Ik biedt diverse onderhoudspakketten aan voor de websites waar ik mijn klanten zo enorm blij mee maak. Maar ook als je je website niet door mij hebt laten maken kun je een onderhoudspakket afsluiten. Nooit meer een kapotte website, geen stress over updates of veiligheid en altijd een expert om op terug te vallen! Ook als je regelmatig aanpassingen aan je website wilt of moet laten verrichten kun je bij mij terecht. Heb je wensen die niet tussen onderstaande opties passen? Neem contact met mij op en we kijken samen naar de mogelijkheden!

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

ONDERHOUD & SUPPORT

updates, back-ups, monitoring

Met dit onderhoudspakket hou ik je website razend als een trein. Wekelijks worden alle plugins en thema’s geüpdatet en back-ups zijn tot 90 dagen terug te raadplegen. Ook worden er wekelijks security scans gedraaid die malware en kwetsbaarheden opsporen. De performance van je website wordt in het oog gehouden alsmede eventuele SEO rankings van zoekwoorden die voor jou belangrijk zijn!

Hightlights die je nergens anders krijgt:

  • Een e-mail of SMS zodra je website down is zodat er direct actie ondernomen kan worden
  • Maandelijks een rapportage van de werkzaamheden die ik voor je heb gedaan
  • Rapportage inclusief traffic, SEO rankings en de echte status van je website

Dit onderhoudspakket kost maandelijks €15 euro. Besluit je dit pakket in een jaarvorm af te nemen dan ontvang je 10% korting en kost het pakket maar €162 euro per jaar.

STRIPJES SYSTEEM

abonnement of volle kaart

Moeten er met regelmaat aanpassingen aan je website worden gedaan of ben je er zelf gewoonweg niet zo handig mee? Hiervoor hanteer ik een stripjes systeem. Het systeem is erg flexibel: je bepaalt zelf of je in een abonnementsvorm de stripjes per maand wilt inkopen of dat je direct een volle strippenkaart aanschaft. En het mooiste van allemaal: aan de stripjes zit geen afloopdatum, je krijgt altijd waar voor je geld!

Hightlights die je nergens anders krijgt:

  • Stripjes en strippenkaarten zonder afloopdatum
  • Aanpassingen aan je website voor een scherp tarief
  • Maandelijkse rapportage van het aantal stripjes dat je hebt of een rapportage na werkzaamheden

De stripjes kosten in abonnementsvorm €15 euro per maand. Besluit je de stripjes in een volle strippenkaart af te nemen dan ontvang je 10% korting en kost een volle strippenkaart maar €162 euro. Eén stripje staat gelijk aan 15 minuten. Is deze strippenkaart te klein voor je en wil je nog groter inkopen? Dat kan tegen aantrekkelijke kortingen! Neem contact op voor de mogelijkheden.

STAPELKORTING

Indien je besluit een onderhoudspakket EN een strippenkaart voor één jaar aan te schaffen ontvang je niet enkel de standaard korting, maar ook een combi-deal korting! Je ontvangt in totaal meer dan 15% korting en je betaald nog maar €300 terwijl je blijft profiteren van alle bovenstaande services en mogelijkheden!

Scroll naar top