fbpx

WEBSITES

ONDERHOUD & SUPPORT

I’ve got your back! Heb je een extra handje nodig, loop je tegen problemen aan of vind je het prettig om het technische onderhoud van je website over te laten aan iemand die er verstand van heeft? Voor klanten van Mediamora bied ik twee passende oplossingen. Ook als je je website niet door Mediamora hebt laten bouwen, kun je gebruik maken van deze diensten. Je kunt kiezen uit een onderhoudspakket en een strippenkaart. Vragen? Neem contact op voor meer informatie!

Vector Stempel rood

TWEE OPTIES

KIES WAT BIJ JOU PAST

ONDERHOUDSPAKKET

Met dit onderhoudspakket houd ik je website razend als een trein en kerngezond. Wekelijks worden alle plugins en thema’s geüpdatet en dagelijks wordt er een back-up gemaakt. Back-ups zijn daarbij tot 90 dagen terug te raadplegen. Ook worden er wekelijks security scans gedraaid die malware en kwetsbaarheden opsporen. Naast deze belangrijkste dingen doe ik nog tal van andere kleine dingen voor je, zoals het verwijderen van spam en het opschonen van je database.

Kosten

Maandpakket: 15,- excl. btw per maand met een opzegtermijn van 1 maand.

Jaarpakket: 162,- excl. btw per jaar (10% korting) inclusief herinnering voor vernieuwing van het pakket.

STRIPPENKAART

Voor klanten die regelmatig aanpassingen willen laten doorvoeren aan hun website of die soms gewoon graag even hulp bij iets willen, hanteer ik een strippensysteem. Eén strip binnen dit systeem staat gelijk aan 10 minuten support. Ook kan gebruik maken van mijn strippensysteem goedkoper zijn dan gebruik maken van mijn uurtarief. Heb je grotere aanpassingen of heel veel werkzaamheden liggen? Dan kun je beter een offerte opvragen, gezien de strippenkaarten relatief klein zijn.

Kosten

Strippenkaart A: 165,- excl. btw voor 18 strips, ofwel 3 uur ondersteuning (55 excl. btw per uur)

Strippenkaart B: 300,- excl. btw voor 36 strips, ofwel 6 uur ondersteuning. (50 excl. btw per uur)

zei je korting?

NOG MEER KORTING ONTVANGEN?

Besluit je een onderhoudspakket voor 1 jaar af te nemen en strippenkaart A? Dan ontvang je naast de reguliere 10% korting nog eens 5% extra korting op het onderhoudspakket. Combineer je strippenkaart B met het onderhoudspakket, dan ontvang je 10% extra korting bovenop de bestaande 10% korting op het onderhoudspakket.

Vector Stempel rood

RECENSIES

klanten aan het woord

review renee

Renee Westerbaan

De samenwerking met Hetty was precies wat ik nodig had en wat bij mij past. Mijn website had ik zelf in elkaar gezet en ik merkte dat hier een professionaliserings slag in gemaakt kon worden. Ik heb Hetty om advies gevraagd en zij gaf open en eerlijk het advies wat ze kon betekenen. Hetty heeft de verwachtingen meer dan overtroffen. Ze werkt snel, secuur en is assertief in haar advies. Zo dacht ze ongevraagd mee in mijn huisstijl wat tot een professionelere uitstraling heeft gezorgd. Ze werkt duidelijk, concreet en ze doet wat ze beloofd.

simone de jongh review

Simone de Jongh

Hetty is echt mijn heldin, ze is van alle markten thuis. Hetty communiceert snel, helder en duidelijk en heeft expertise over alle plugins en koppelingen die belangrijk zijn voor mijn bedrijf. Door deze website heeft ze direct een stuk branding voor me neergezet, heb ik eindelijk ontdekt welke lettertypes en stijl echt bij mij en mijn bedrijf passen. Ze verwerkt aanpassingen razendsnel en is positief kritisch op de inhoud van mijn teksten, zodat alles voor de website bezoeker zo goed mogelijk leesbaar is. Wil je echt een website waar alles klopt, je echt jezelf terug ziet in jouw website, dan heb je in Hetty jouw websitebouwster gevonden.

review karin

Karin Rutjes

Ik vond de samenwerking met Hetty echt super prettig! Ze is super geduldig, reageert ontzettend snel op je vragen en legt alles heel goed uit! Door haar hulp heb ik veel kennis opgedaan van WordPress. Geen moment heb ik het gevoel gekregen dat ik lastig was met mijn vele vragen, en dat was echt zeer prettig om te ervaren. Ik ben blij dat ik in contact blijf met Hetty door het onderhoudspakket wat ik heb afgenomen. Ze heeft ongelofelijk veel kennis en ik weet dat mijn website met haar aan mijn zij goed blijft draaien en optimaal kan blijven.

Scroll naar top