fbpx

WEBSITES

ONDERHOUD & SUPPORT

I’ve got your back! Heb je een extra handje nodig, loop je tegen problemen aan of vind je het prettig om het technische onderhoud van je website over te laten aan iemand die er verstand van heeft? Voor klanten van Mediamora bied ik twee passende oplossingen. Ook als je je website niet door Mediamora hebt laten bouwen, kun je gebruik maken van deze diensten. Je kunt kiezen uit een onderhoudspakket en een strippenkaart. Vragen? Neem contact op voor meer informatie!

Vector Stempel rood

TWEE OPTIES

KIES WAT BIJ JOU PAST

ONDERHOUDSPAKKET

Met dit onderhoudspakket houd ik je website razend als een trein en kerngezond. Wekelijks worden alle plugins en thema’s geüpdatet en dagelijks wordt er een back-up gemaakt. Back-ups zijn daarbij tot 90 dagen terug te raadplegen. Ook worden er wekelijks security scans gedraaid die malware en kwetsbaarheden opsporen. Naast deze belangrijkste dingen doe ik nog tal van andere kleine dingen voor je, zoals het verwijderen van spam en het opschonen van je database.

Kosten

Maandpakket: 15,- ex BTW per maand met een opzegtermijn van 1 maand.

Jaarpakket: 162,- ex BTW per jaar (10% korting) inclusief herinnering voor vernieuwing van het pakket.

STRIPPENKAART

Voor klanten die regelmatig aanpassingen willen laten doorvoeren aan hun website of die soms gewoon graag even hulp bij iets willen, hanteer ik een strippensysteem. Eén strip binnen dit systeem staat gelijk aan 15 minuten support. Je kunt de strippen afnemen op abonnementsbasis (per maand ontvang je dan 1 strip), dan werkt het als een soort spaarsysteem of je schaft een volle strippenkaart aan van 12 strips (3 uur ondersteuning).

Kosten

Abonnement: 15,- ex BTW per maand met een opzegtermijn van 1 maand, je ontvangt dan elke maand 1 nieuwe strip.

Volle strippenkaart: 162,- ex BTW (10% korting) voor 12 strips, ofwel 3 uur ondersteuning.

NOG MEER KORTING ONTVANGEN?

Besluit je een onderhoudspakket voor 1 jaar af te nemen en een volle strippenkaart? Dan ontvang je naast de reguliere 10% korting op beide producten een stapelkorting van meer dan 15%! Je betaald dan nog maar 300,- ex BTW in plaats van 360,- euro.

Scroll naar top