Mooie website gezien?2019-05-25T19:55:48+02:00
mooie website gezien

VOND JIJ DE VORIGE WEBSITE ERG MOOI?

laat mij jou dan helpen!

Mijn naam is Hetty van der Wal. Ik ben webdesigner en online marketeer en ik help ondernemers bij de realisatie van hun online thuisbasis. Onze digitale wereld is groot genoeg en kent geen limieten. Ik geloof daarom dat er voor iedereen een plekje op het internet vrij is. Je hoeft hem alleen maar te claimen en in te richten volgens jouw eigen dromen! Ik help ondernemers met het waarmaken van die droom. Want of je nu een starter bent of een doorgewinterde 0-nullen omzet ondernemer, jouw bedrijf mag gezien worden! Zet jezelf en jouw droom dus op nummer 1, ga ervoor, pak je kans, doe je ding & wie weet gaan wij binnenkort een prachtige samenwerking tegemoet om jouw bedrijf op een unieke en authentieke manier zichtbaar te maken!

DIT KAN IK VOOR JOU BETEKENEN

en de waarde die ik je leverJOUW ÉCHTE DROOMWEBSITE

Samen gaan we aan de slag om jouw droomwebsite te maken! We claimen die plek op het internet en we richten het helemaal in zoals jij het wilt. Als je je website door mij laat bouwen dan starten we een nauw samenwerkingsverband. Vanaf de eerste dag betrek ik jou in het bouw- en ontwerpproces en gedurende de weken realiseren we een website die 100% past bij jouw boodschap & je ideale klant. Op een unieke manier gaan we jouw bedrijf zichtbaar maken zodat jij ongestoord kunt doen wat je moet doen: je passie volgen en je dromen waarmaken!

BOUW DIE DROOMWEBSITE VOOR MEZELF JE WEBSITE MAKEN?

Wil jij zelf je droomwebsite bouwen terwijl je een professional achter de hand hebt op speed dial? Dan is het Design your Website traject iets voor jou! In dit traject ga jij helemaal eigenhandig je droomwebsite bouwen. Het is geen training of cursus, het is gewoon direct doen! Je krijgt een WordPress omgeving aangeleverd waarin ik de basis van de website voor je heb opgezet. Vervolgens mag jij zelf je creativiteit los laten en de website bouwen van je dromen! Ik pak in dit traject de moeilijke dingen op en jij doet de makkelijke dingen. Zo bouwen we samen jouw website, als een team.

JA, IK WIL ZELF AAN DE SLAG

MOOIE PROJECTEN

van tevreden klanten

website van station to station

Station to Station

website van eerste hulp bij eetstoornis

Eerste Hulp bij Eetstoornis

website van woning verkoopklaar

Woning Verkoopklaar

BEKIJK ALLE WEBSITES
mooie website gezien

“Ik help jou je plek op het internet te creëren waarin je helemaal tot je recht komt, waarin je je passie kunt volgen en die jouw business naar de next level zal tillen”

MOOIE WOORDEN

van tevreden klanten

Hetty heeft mijn website gebouwd en ik ben er heel erg blij mee! De samenwerking verliep snel en transparant. Hetty denkt mee met je en doet suggesties, komt met oplossingen en ideeen. De communicatie verliep snel en helder. Ik ben enorm blij met de prijs-kwaliteit verhouding en heb al veel positieve reacties op mijn website gehad! Ik zou Hetty zeker aanraden!

review danielleDanielle van Weert

Wat een mooie website heb ik met de hulp van Hetty gekregen. Een echte co-productie. Ik ging met Hetty in zee omdat ze een mooie recensie van iemand anders had gekregen en het resultaat daarvan mij aansprak. Dat moet ik ook hebben, dacht ik. Hetty weet wat ze doet, reageert vrijwel gelijk en zo krijg je snel resultaat. Ik kreeg fijn advies maar gelukkig ook veel ruimte om mijn eigen(wijs)heid in de website te stoppen. Zo kom je (samen) een stap verder!

review MartineMartine Kamphuis

Ik stel altijd hoge eisen aan de mensen waarmee ik samenwerk. Hetty heeft deze keer op keer weten te overstijgen. Ze is niet alleen super goed in wat ze doet, maar ze denkt ook pro-actief mee, neemt initiatief en wijst je op belangrijke verbeteringen. Ik ben meer dan tevreden met de re-styling van mijn website en vertel tegen iedereen die het maar horen wil dat ze bij Hetty moeten zijn voor echte kwaliteit. Dank je wel Hetty voor je mooie werk!

review adrienneAdrienne van den Bos

QUASA COSTA?

let’s talk money

Niet geheel onbelangrijk: voor welk bedrag kun jij je droomwebsite laten bouwen? Websites zijn maatwerk. Die van jou dus ook. Hier is geen vaste prijs voor te hanteren. Indien je interesse hebt om je website door mij te laten maken dan gaan we als eerste een kennismaking inplannen. Hoe moet jouw ideale droomwebsite eruit komen te zien? Wat is je doel en welke functionaliteiten moeten geïmplementeerd worden? En het belangrijkste: klikken wij samen? Als we de kennismaking achter de rug hebben en enthousiast van elkaar worden zul je een persoonlijke offerte ontvangen die volledig is afgestemd op jouw wensen. Deze offerte zal altijd een starttarief van €595 ex BTW hebben. Heb je interesse om de kennismaking in te plannen? Dat kan door contact op te nemen of door mij rechtstreeks te mailen op hetty@mediamora.nl!

BOUW ZO’N PRACHTIGE WEBSITE VOOR ME!