fbpx

HALLO!

MOOIE WEBSITE GEZIEN?

Het feit dat je hier bent, betekent waarschijnlijk dat je de website waar je zojuist was mooi of bijzonder vond (of lelijk, dat kan natuurlijk ook) en nu nieuwsgierig bent wie die website in elkaar heeft gedraaid. Wel… Dat heb ik gedaan! Leuk kennis met je te maken. Ik ben Hetty van der Wal, webdesigner in hart en nieren. Sinds mijn 8e heb ik al een fascinatie voor websites en alles wat hierbij komt kijken. Nieuwsgierig naar mijn verhaal? Lees dan gauw verder!

Vector Stempel rood

WEBSITES

Hoe kan ik je helpen?

Website laten bouwen

Mijn specialiteit. Een website. Zoals een chefkok ook zijn of haar specialiteit heeft, lever ik de mijne met een mooi design, technisch correct geoptimaliseerd en de magie van een vleugje marketing er doorheen. En de prijs? Die start bij 595,- ex BTW. 

OVERIGE DIENSTEN

Naast websites bied ik ook tal van ondersteunende diensten. Zo kun je als aanvulling op een website gebruik maken van mijn hosting services, kun je onderhoudspakketten en strippenkaarten aanschaffen en bied ik een A tot Z SEO cursus aan.

ZELF AAN DE SLAG GAAN?

Vraag hier jouw gratis exemplaar van de DMT Formule aan! Nadat je het e-book hebt ontvangen stuur ik je af en toe nog meer bijbehorende tips & tricks zodat jij in een mum van tijd een echte WordPress Wizard wordt!
космолот джойказино скачать 1хбет зеркало игровые автоматы золотой кубок Scroll naar top