Mooie website gezien?2018-08-07T15:03:20+00:00

Hoi! Vond je de vorige website erg mooi?

Wij ook. Hij is namelijk met veel liefde en aandacht in elkaar gezet.

En dat doen wij met alle websites die we maken. Het is onze passie. En als wij onze klanten, ondernemers en bedrijven, hiermee ontzettend blij kunnen maken, dan is onze missie geslaagd. Op internet is ruimte genoeg voor iedereen en wij helpen je graag met het creëren, indelen en vormgeven van jouw plekje. Een mooie website die werkt is één, maar een mooie website die voor jou het werk doet is twee. Als je snapt wat we bedoelen.

Wat kan ik bij jullie verwachten?

Professioneel design. Het is gezien en gezien worden, ook op het internet. Je wilt beter voor de dag komen dan je concurrent en dat snappen we. Daarom zijn onze designs geïnspireerd op de huidige trends en afgestemd op jouw huisstijl.

SEO-optimalisatie. Je hebt niets aan die prachtige, professionele website als er geen kip op komt kijken. Onze websites zijn daarom SEO-vriendelijk opgezet en ingericht. Er wordt veel extra aandacht geschonken aan de bezoekersstromen vanuit zoekmachines en hoe de website hier het beste op kan inspelen.

Veiligheid & AVG. AaVee-buh. Wij vinden dit het rottigste onderdeel, maar jij snapt inmiddels ook wel dat het belangrijk is. Naast beveiligingsplugins tegen malware en hackers, zijn de websites die wij opleveren ook AVG-compliant.

Conversiegericht. De website die heel erg mooi is maar geen werk voor jou verricht, weet je nog? Daar heb je niets aan. Daarom zijn de websites die wij maken conversiegericht, zodat er voor jou direct en indirect keiharde euro’s uitrollen.

Transparantie. Onze tweede naam. Laat jij jouw website door Mediamora maken, dan krijg je toegang tot alles binnen WordPress en alle gekoppelde tools. Dit betekend dat je alles kunt aanpassen en precies kunt zien hoe jouw website presteert en hoe je wordt gevonden. Beloof ons echter wel één ding. Als je geen WordPressheld of heldin bent, maak dan niets kapot, oké?

Oké, klinkt heel gaaf, maar wat gaat dat grapje kosten?

De tarieven voor dit grapje beginnen bij €495,- exclusief BTW. Maar we beloven je, dit grapje zal in vlug tempo serieuze vormen aannemen. Het belang van een professionele en goed functionerende website is tegenwoordig groot. Gelukkig biedt het internet hier al veel opties voor, zowel betaald als gratis. Weeg goed af wat je wensen en eisen zijn en hoe je de dingen voor je ziet. Twijfel je over wat de beste aanpak zou zijn? Of zoek je een professional die samen met jou gaat kijken hoe jouw online aanwezigheid het best op de kaart gezet kan worden? Neem dan contact op! Vragen, advies en sparren staat altijd vrij.

Wie ben jij dan?

Ik dacht dat je het nooit zou vragen! Ik ben Hetty van der Wal, oprichter en eigenaar van Mediamora, 23 jaar en woonachtig in Groningen. Met twee diploma’s op zak heb ik best wel wat verstand van zaken, met name over WordPress en online marketing. Ik zie mezelf daarom als designer en online marketeer met een liefde voor mooie ontwerpen en interessante cijfers. Deze combinatie versterkt de kwaliteit van mijn werk aanzienlijk, omdat visuele zaken tegenwoordig net zo belangrijk zijn als technische zaken. Het is mijn missie om deze online wereld voor anderen een stukje leuker, makkelijker en toegankelijker te maken. Dit zie je terug in het werk wat ik lever en de relaties met mijn klanten. En daar ben ik enórm trots op!

Mediamora heeft mijn website gemaakt. Ik ben erg blij met het resultaat. Hetty is enorm klantvriendelijk, denkt met je mee en levert zeer waardevolle input. Bovendien was de site razendsnel klaar. En dat allemaal tegen een scherpe prijs! Kortom: Mediamora is een aanrader!

Anja, Inspiratie Wandelingen

Ik stel altijd hoge eisen aan de mensen waarmee ik samenwerk. Hetty heeft deze keer op keer weten te overstijgen. Ze is niet alleen super goed in wat ze doet, maar ze denkt ook pro-actief mee, neemt initiatief en wijst je op belangrijke verbeteringen. Ik ben meer dan tevreden met de re-styling van mijn website en vertel tegen iedereen die het maar horen wil dat ze bij Hetty moeten zijn voor echte kwaliteit. Dank je wel Hetty voor je mooie werk!

Adrienne, Gifted People

De website van mijn bedrijf Mom Moves kon wel een opfrisbeurt gebruiken. Hetty heeft een scherpe offerte neergelegd waardoor het voor kleine zelfstandige ondernemers nog goed te betalen is. Ik ben ontzettend blij met haar en wil voorlopig alleen nog maar met haar werken. Ze is talentvol, supersnel, creatief en vernieuwend. Ook vind ik haar smaak van stijl en vormgeving erg mooi en rustig. Ze snapt precies wat bij mij als klant past en wat ik professioneel wil uitstralen. Dat meedenken is gewoon heel erg prettig. En als het soms nog net iets beter kan dan zet Hetty zich daarvoor in, net zolang totdat iedereen tevreden is. Ook als het technisch een uitdaging is, dan zoekt ze het uit en lost het op. De modernere website en de betere vindbaarheid op google heeft gelijk geleid tot meer aanmeldingen.

Wendy, Mom Moves