Hallo!

Jij zag wat leuks voorbij komen?

Het feit dat je hier bent, betekent waarschijnlijk dat je de website waar je zojuist was mooi of bijzonder vond (of lelijk, dat kan natuurlijk ook…) en nu nieuwsgierig bent wie die website in elkaar heeft gedraaid. Wel… Dat heb ik gedaan! Leuk kennis met je te maken. Ik ben Hetty van der Wal, webdesigner in hart en nieren. Sinds mijn 8e heb ik al een fascinatie voor websites en alles wat hierbij komt kijken. Nieuwsgierig? Lees dan gauw verder!

website laten bouwen mediamora

Samenwerken?

WEBSITE LATEN BOUWEN

Mijn specialiteit. Een website. Zoals een chefkok ook zijn of haar specialiteit heeft, lever ik de mijne met een mooi design, technisch correct geoptimaliseerd en de magie van een vleugje marketing er doorheen. En de prijs? Die start bij 750,- excl. btw. 

01

kennismaken

Alles begint met het kennismaken. Deze kennismaking zal plaats vinden via telefoon of via Zoom. Eventueel kun je ook bij mij op locatie komen als je graag in het echt kennismaakt (momenteel niet i.v.m. corona). Wat zoek jij en hoe kan ik jou hiermee het beste helpen om het resultaat uit je dromen te bereiken? Is er een klik tussen ons? Wat kun jij verwachten als je met mij gaat samenwerken? Op basis van dit gesprek ontvang je een persoonlijke offerte.

02

Samenwerken

Samen gaan we aan de slag met het ontwerpen en bouwen van jouw website! In het proces hou ik je regelmatig op de hoogte van de voortgang en kun je alles inzien. Door jouw feedback vroeg in het proces mee te nemen en te verwerken komen we snel tot het gewenste resultaat. Bovendien zul je heel veel leren! Ik adviseer je daar waar nodig en zorg dat niets wordt vergeten. Samen realiseren we in gemiddeld 6 weken de digitale thuisbasis van jouw bedrijf. Jouw dromen worden ineens grijpbaar en jouw online identiteit begint te leven.

03

Lanceren

Je website kan live en gelanceerd worden! Hoogste tijd om dit feestelijk te vieren. Na de oplevering van je gloednieuwe website kun je te allen tijde nog terecht bij mij voor hulp en vragen. Je ontvangt echter ook toegang tot mijn gratis digitale handleiding waarin je leert hoe je zelfstandig je website kunt aanpassen. Met je nieuwe website in de pocket kun jij je weer focussen op de verdere groei van jouw bedrijf, dromen en ambities! Houden we wel contact? Veel van mijn klanten vonden de samenwerking zo geweldig dat ik hun digitale heldin mag blijven! ;-)

Portfolio

websites van jouw voorgangers

gaan wij samen de uitdaging aan?

Neem contact met mij op voor het inplannen van een afspraak of bekijk mijn portfolio!

gaan wij samen de uitdaging aan?

Neem contact met mij op voor het inplannen van een afspraak of bekijk mijn portfolio!

Van A tot Z

Als Online Website Expert kun je voor het hele plaatje bij mij terecht. Sowieso regel ik binnen je website alles van A tot Z. You name it, I cover it. Daarnaast heb ik in mijn team en netwerk de juiste expertise in huis voor bijvoorbeeld branding, logo’s, foto’s, teksten, noem maar op.

Je website uitbreiden? No problemo. Ik verzorg ook webshops, betaalfuncties, nieuwsbrief koppelingen, ActiveCampaign of MailBlue koppeling, agenda’s, kalenders, reserveringen, tweetalig, portfolio’s, etc. Staat iets er niet bij? Slide mijn mail in, dan weet je het zeker ;-)

This is the deal

Wat krijg je precies?

Het kennismakingsgesprek is geheel gratis en vrijblijvend. Neem contact op om een datum te prikken!

Je website bouw ik 100% op maat met Elementor. Helemaal aangepast aan jouw wensen. Geen maximum aantal feedback rondes, wel een gestroomlijnd samenwerkingsproces.

Liever ontzorgt worden in de hosting? Zodat je alle technische dingen gewoon echt over de schutting kunt gooien? Geen probleem! De tarieven en info vind je hier.

Mijn AVG pakket bestaat uit een privacyverklaring, een SSL certificaat en cookiemelding indien noodzakelijk. Zo waarborg jij echt de privacy van je klant en bezoeker!

Je website wordt SEO-vriendelijk opgeleverd. Ook de technische SEO wordt verzorgd. Heeft je content echter een SEO check nodig? Ik koppel je aan mijn tekstschrijvers!

Google Analytics en Google Search Console worden gekoppeld aan je website. Zo kun jij, als je dat wenst, altijd de statistieken en prestaties van je website inzien.

Social media kanalen zoals Instagram, Facebook, LinkedIn of Pinterest kunnen we aan je website koppelen. Een Insta feed in je footer? Geen probleem. Ook Spotify voor je podcast kan erop!

Je website wordt geoptimaliseerd voor laptops, tablets en telefoons (responsive). Zo kan je klant of bezoeker op ieder apparaat jouw website bekijken!

Je website wordt opgeleverd met preventieve beveiligingsmaatregelen tegen malware, hackers en spam. Zorgeloos ondernemen noemen we dat.

Na oplevering van je website ontvang je mijn digitale handleiding over Elementor. Zo kun jij je website zelf aanpassen. Ik heb echter ook onderhoudspakketten en strippenkaarten beschikbaar.

Recensies

Klanten aan het woord

review adrienne

Adrienne van den Bos

Ik stel altijd hoge eisen aan de mensen waarmee ik samenwerk. Hetty heeft deze keer op keer weten te overstijgen. Ze is niet alleen super goed in wat ze doet, maar ze denkt ook pro-actief mee, neemt initiatief en wijst je op belangrijke verbeteringen. Ik ben meer dan tevreden met de restyling van mijn website en vertel tegen iedereen die het maar horen wil dat ze bij Hetty moeten zijn voor echte kwaliteit. Dank je wel Hetty voor je mooie werk!

review danielle

Danielle van Weert

Hetty heeft mijn website gebouwd en ik ben er heel erg blij mee! De samenwerking verliep snel en transparant. Hetty denkt mee met je en doet suggesties, komt met oplossingen en ideeën. De communicatie verliep snel en helder. Ik ben enorm blij met de prijs-kwaliteit verhouding en heb al veel positieve reacties op mijn website gehad! Ik zou Hetty zeker aanraden!

review lieke

Lieke de Bever

De afgelopen tijd heeft Hetty heel hard gewerkt aan het optimaliseren van mijn website. Ze heeft veel kennis van zaken en heeft er daarmee voor gezorgd dat alles perfect werkzaam is. Wat ik het prettigst vond aan werken met Hetty is dat ze super efficiënt en effectief kan werken omdat ze meteen weet wat er moet gebeuren. Voor al je website struggles of een hele website van scratch kan ik je zeker aanraden om Hetty te raadplegen!

mediamora website laten bouwen

Extra services

WACHT, HET STOPT NIET BIJ WEBSITES

Regelmatig krijg ik de vraag of ik ook een logo wil ontwerpen, teksten wil schrijven, of ik mensen ken voor fotografie of voor juridische zaken. Ik geloof dat de mooiste dingen ontstaan wanneer iedereen zich focust op zijn of haar eigen core business. Daarom werk ik samen met meerdere zzp’ers en ondernemers die allen hun eigen passie, niche en kwaliteiten hebben. Als aanvulling op de websites die ik maak kan ik je dus ook ondersteunen op onderstaande gebieden. Denk jij dat jij een echte aanvulling binnen mijn team kan zijn? Mail dan naar hetty@mediamora.nl.

– Grafische werkzaamheden
– Fotoshoots / beeldmateriaal voor je website
– Copywriting / teksten voor je website
– Juridische documenten zoals algemene voorwaarden
– Branding / conceptontwikkeling

mediamora website laten bouwen

Extra services

WACHT, HET STOPT NIET BIJ WEBSITES

Regelmatig krijg ik de vraag of ik ook een logo wil ontwerpen, teksten wil schrijven, of ik mensen ken voor fotografie of voor juridische zaken. Ik geloof dat de mooiste dingen ontstaan wanneer iedereen zich focust op zijn of haar eigen core business. Daarom werk ik samen met meerdere zzp’ers en ondernemers die allen hun eigen passie, niche en kwaliteiten hebben. Als aanvulling op de websites die ik maak kan ik je dus ook ondersteunen op onderstaande gebieden. Denk jij dat jij een echte aanvulling binnen mijn team kan zijn? Mail dan naar hetty@mediamora.nl.

– Grafische werkzaamheden
– Fotoshoots / beeldmateriaal voor je website
– Copywriting / teksten voor je website
– Juridische documenten zoals algemene voorwaarden
– Branding / conceptontwikkeling

Winkelwagen
Scroll naar boven