Mooie website gezien?2018-12-31T19:58:42+02:00

Hey, hallo daar! Vond je de vorige website erg mooi?

Fijn! Ik ook, hij is namelijk met veel zorg en aandacht in elkaar gezet.

En dat doe ik met alle websites die ik maak. Het is mijn passie. En als ik mijn klanten, ondernemers en bedrijven, hiermee ontzettend blij kan maken, dan is mijn missie geslaagd. Op internet is ruimte genoeg voor iedereen en ik help je graag bij het creëren, indelen en vormgeven van jouw plekje. Ik zorg ervoor dat jij in deze plek helemaal tot je recht komt, dat je je passie kunt volgen en dat je online thuisbasis jouw business naar de next level zal tillen.

Een mooie website die werkt is één, maar een mooie website die voor jou het werk doet is twee. Als je snapt wat ik bedoel.

Hey, hallo daar! Vond je de vorige website erg mooi?

Fijn! Ik ook, hij is namelijk met veel zorg en aandacht in elkaar gezet.

En dat doe ik met alle websites die ik maak. Het is mijn passie. En als ik mijn klanten, ondernemers en bedrijven, hiermee ontzettend blij kan maken, dan is mijn missie geslaagd. Op internet is ruimte genoeg voor iedereen en ik help je graag bij het creëren, indelen en vormgeven van jouw plekje. Ik zorg ervoor dat jij in deze plek helemaal tot je recht komt, dat je je passie kunt volgen en dat je online thuisbasis jouw business naar de next level zal tillen.

Een mooie website die werkt is één, maar een mooie website die voor jou het werk doet is twee. Als je snapt wat ik bedoel.

Hey, hallo daar! Vond je de vorige website erg mooi?

Fijn! Ik ook, hij is namelijk met veel zorg en aandacht in elkaar gezet.

En dat doe ik met alle websites die ik maak. Het is mijn passie. En als ik mijn klanten, ondernemers en bedrijven, hiermee ontzettend blij kan maken, dan is mijn missie geslaagd. Op internet is ruimte genoeg voor iedereen en ik help je graag bij het creëren, indelen en vormgeven van jouw plekje. Ik zorg ervoor dat jij in deze plek helemaal tot je recht komt, dat je je passie kunt volgen en dat je online thuisbasis jouw business naar de next level zal tillen.

Een mooie website die werkt is één, maar een mooie website die voor jou het werk doet is twee. Als je snapt wat ik bedoel.

WAT KAN IK VERWACHTEN

en wat krijg ik?

PROFESSIONEEL DESIGN

Het is gezien en gezien worden, ook op het internet. Je wilt beter voor de dag komen dan je concurrent en dat snappen we. Daarom zijn onze designs geïnspireerd op de huidige trends en afgestemd op jouw huisstijl. Een professioneel, uniek en oogverblindend design.

SEO OPTIMALISATIE

Je hebt niets aan die prachtige, professionele website als er geen kip op komt kijken. Onze websites zijn daarom SEO vriendelijk opgezet en ingericht. Zo is jouw website binnen de kortste keren zichtbaar in Google en kun je gericht gaan optimaliseren om je website nog verder omhoog te duwen in de zoekresultaten van zoekmachines!

VEILIGHEID & AVG

AaVee-buh. Wij vinden dit het rottigste onderdeel, maar jij snapt inmiddels ook wel dat het belangrijk is. Naast beveiligingsplugins tegen malware en hackers en preventieve beveiligingsmaatregelen, zijn de websites die wij opleveren ook AVG-compliant.

CONVERSIEGERICHT

De website die heel erg mooi is maar geen werk voor jou verricht, weet je nog? Daar heb je niets aan. Daarom zijn de websites die wij maken conversiegericht, zodat er voor jou direct en indirect keiharde euro’s uitrollen. Want ja… It all comes down to the money. Jouw investering in een kwalitatieve en professionele website moet zich immers terugverdienen. En dat gaat het zeker doen.

USER EXPERIENCE

Het geheim van een goede website is gebruikersgemak. Mediamora besteedt tijdens het bouwen en ontwerpen van websites extra veel aandacht aan de user experience en de usability. Het draait immers allemaal om de gebruiker. Die moet tevreden zijn. Die moet geholpen worden. Die moet geld uitgeven en jouw klant worden. Simpel.

TRANSPARANTIE

Onze tweede naam. Laat jij jouw website door Mediamora maken, dan krijg je toegang tot alles binnen WordPress en alle gekoppelde tools. Dit betekend dat je alles kunt aanpassen en precies kunt zien hoe jouw website presteert en hoe je wordt gevonden. Beloof ons echter wel één ding. Als je geen WordPressheld of heldin bent, maak dan niets kapot, oké?

WAT KAN IK VERWACHTEN

en wat krijg ik?

PROFESSIONEEL DESIGN

Het is gezien en gezien worden, ook op het internet. Je wilt beter voor de dag komen dan je concurrent en dat snappen we. Daarom zijn onze designs geïnspireerd op de huidige trends en afgestemd op jouw huisstijl. Een professioneel, uniek en oogverblindend design.

SEO OPTIMALISATIE

Je hebt niets aan die prachtige, professionele website als er geen kip op komt kijken. Onze websites zijn daarom SEO vriendelijk opgezet en ingericht. Zo is jouw website binnen de kortste keren zichtbaar in Google en kun je gericht gaan optimaliseren om je website nog verder omhoog te duwen in de zoekresultaten van zoekmachines!

VEILIGHEID & AVG

AaVee-buh. Wij vinden dit het rottigste onderdeel, maar jij snapt inmiddels ook wel dat het belangrijk is. Naast beveiligingsplugins tegen malware en hackers en preventieve beveiligingsmaatregelen, zijn de websites die wij opleveren ook AVG-compliant.

CONVERSIEGERICHT

De website die heel erg mooi is maar geen werk voor jou verricht, weet je nog? Daar heb je niets aan. Daarom zijn de websites die wij maken conversiegericht, zodat er voor jou direct en indirect keiharde euro’s uitrollen. Want ja… It all comes down to the money. Jouw investering in een kwalitatieve en professionele website moet zich immers terugverdienen. En dat gaat het zeker doen.

USER EXPERIENCE

Het geheim van een goede website is gebruikersgemak. Mediamora besteedt tijdens het bouwen en ontwerpen van websites extra veel aandacht aan de user experience en de usability. Het draait immers allemaal om de gebruiker. Die moet tevreden zijn. Die moet geholpen worden. Die moet geld uitgeven en jouw klant worden. Simpel.

TRANSPARANTIE

Onze tweede naam. Laat jij jouw website door Mediamora maken, dan krijg je toegang tot alles binnen WordPress en alle gekoppelde tools. Dit betekend dat je alles kunt aanpassen en precies kunt zien hoe jouw website presteert en hoe je wordt gevonden. Beloof ons echter wel één ding. Als je geen WordPressheld of heldin bent, maak dan niets kapot, oké?

MOOIE PROJECTEN

van tevreden klanten

website van colour the past

Colour The Past

website van verwonder fotografie

Verwonder Fotografie

website van people performance

People Performance

BEKIJK WERKWIJZE EN COMPLETE PORTFOLIO

“Ik help jou je plek op het internet te creëren waarin je helemaal tot je recht komt, waarin je je passie kunt volgen en die jouw business naar de next level zal tillen”

“Ik help jou je plek op het internet te creëren waarin je helemaal tot je recht komt, waarin je je passie kunt volgen en die jouw business naar de next level zal tillen”

MOOIE WOORDEN

van tevreden klanten

Hetty heeft mijn website gebouwd en ik ben er heel erg blij mee! De samenwerking verliep snel en transparant. Hetty denkt mee met je en doet suggesties, komt met oplossingen en ideeen. De communicatie verliep snel en helder. Ik ben enorm blij met de prijs-kwaliteit verhouding en heb al veel positieve reacties op mijn website gehad! Ik zou Hetty zeker aanraden!

review danielleDanielle van Weert

Wat een mooie website heb ik met de hulp van Hetty gekregen. Een echte co-productie. Ik ging met Hetty in zee omdat ze een mooie recensie van iemand anders had gekregen en het resultaat daarvan mij aansprak. Dat moet ik ook hebben, dacht ik. Hetty weet wat ze doet, reageert vrijwel gelijk en zo krijg je snel resultaat. Ik kreeg fijn advies maar gelukkig ook veel ruimte om mijn eigen(wijs)heid in de website te stoppen. Zo kom je (samen) een stap verder!

review MartineMartine Kamphuis

Ik stel altijd hoge eisen aan de mensen waarmee ik samenwerk. Hetty heeft deze keer op keer weten te overstijgen. Ze is niet alleen super goed in wat ze doet, maar ze denkt ook pro-actief mee, neemt initiatief en wijst je op belangrijke verbeteringen. Ik ben meer dan tevreden met de re-styling van mijn website en vertel tegen iedereen die het maar horen wil dat ze bij Hetty moeten zijn voor echte kwaliteit. Dank je wel Hetty voor je mooie werk!

review adrienneAdrienne van den Bos

QUASA COSTA?

let’s talk money

Ik hoor je denken. Die service, die professionaliteit, die mooie websites, die tevreden klanten… Dat moet ik ook hebben. Voor de mooie prijs van €595,- excl. BTW kun jij al zo’n website hebben. En dat is inclusief alle bovenstaande services, precies zoals bovenstaande websites en met dezelfde ervaring als al mijn andere klanten. Heb je behoefte om eens te sparren of de mogelijkheden te bespreken voor jouw bedrijf? Zit je met vragen waarvan je niet weet wat de beste aanpak is voor jouw situatie? Misschien wil je wel een prijsopgave voor jouw ideeën en wensen? Je kunt mij rechtstreeks mailen op hetty@mediamora.nl of contact opnemen via het contactformulier!

JA, BOUW ZO’N WEBSITE VOOR ME!

QUASA COSTA?

let’s talk money

Ik hoor je denken. Die service, die professionaliteit, die mooie websites, die tevreden klanten… Dat moet ik ook hebben. Voor de mooie prijs van €595,- excl. BTW kun jij al zo’n website hebben. En dat is inclusief alle bovenstaande services, precies zoals bovenstaande websites en met dezelfde ervaring als al mijn andere klanten. Heb je behoefte om eens te sparren of de mogelijkheden te bespreken voor jouw bedrijf? Zit je met vragen waarvan je niet weet wat de beste aanpak is voor jouw situatie? Misschien wil je wel een prijsopgave voor jouw ideeën en wensen? Je kunt mij rechtstreeks mailen op hetty@mediamora.nl of contact opnemen via het contactformulier!

JA, BOUW ZO’N WEBSITE VOOR ME!