ebook musthave plugins voor wordpress

E-BOOK: MUSTHAVE PLUGINS VOOR WORDPRESS

meer dan 15 plugins waar ik helemaal gek op ben!

Als webdesigner werk ik dagelijks met tientallen plugins. Ik heb er al heel wat versleten en weet daarom ook precies wat wel en niet goed werkt. Het kiezen van de juiste plugins voor jouw website kan best wel een ingewikkelde taak zijn. Je weet bijvoorbeeld niet van het bestaan van bepaalde plugins af die jouw problemen kunnen oplossen. Of misschien twijfel je wel tussen verschillende plugins en vind je het moeilijk om keuzes te maken. Dit gratis e-book biedt de oplossing!

In dit e-book heb ik meer dan 15 plugins verzamelt die allemaal tot mijn favorieten behoren. Het zijn plugins die je helpen met SEO, die de beveiliging van je website op orde brengen, die je workflow binnen WordPress vereenvoudigen en die meehelpen met een betere performance.

WAAROM DIT E-BOOK?

Mijn persoonlijke favorieten; je weet dat je hiermee goed zit!

De websites van al mijn klanten zijn met deze plugins gebouwd.

Gratis kennisverrijking. Ik hoop oprecht dat jouw website een boost gaat krijgen!

Diverse soorten plugins voor de meest uiteenlopende problemen waar je met je website tegenaan kunt lopen.

Duidelijke uitleg waar je de plugins voor kunt gebruiken & wat je er mee moet doen!

Ook ik leer iedere dag nieuwe dingen. Worden er nieuwe plugins aan het e-book toegevoegd? Dan wordt jij als eerst op de hoogte gebracht!

musthave plugins voor wordpress binnenkant

E-BOOK ZO SNEL MOGELIJK IN JE INBOX?

laat hieronder je gegevens achter!

Scroll naar top