fbpx

E-BOOK

MUSTHAVE PLUGINS

Als webdesigner werk ik dagelijks met tientallen plugins. Ik heb er al heel wat versleten en weet daarom ook precies wat wel en niet goed werkt. Het kiezen van de juiste plugins voor jouw website kan best wel een ingewikkelde taak zijn. Je weet bijvoorbeeld niet van het bestaan van bepaalde plugins af die jouw problemen kunnen oplossen. Of misschien twijfel je wel tussen verschillende plugins en vind je het moeilijk om keuzes te maken. Dit gratis e-book biedt de oplossing!

musthave plugins wordpress ebook cover

MUSTHAVE PLUGINS

WAAROM DIT E-BOOK?

In dit e-book heb ik meer dan 15 plugins verzamelt die allemaal tot mijn favorieten behoren. Het zijn plugins die je helpen met SEO, die de beveiliging van je website op orde brengen, die je workflow binnen WordPress vereenvoudigen en die meehelpen met een betere performance.

DOWNLOAD HIER HET E-BOOK

Vraag hier jouw gratis exemplaar van het e-book Musthave Plugins voor WordPress! Nadat je het e-book hebt ontvangen stuur ik je af en toe nog meer tips & tricks die bij deze plugins horen zodat jij in een mum van tijd een echte WordPress Wizard wordt!

Scroll naar top