Gratis ebook

e-book: de dmt formule

Meer naamsbekendheid, klanten én omzet via je website? Met mijn DMT Formule tover je je website om tot een sterk staaltje techniek waar jouw ideale klant niet meer omheen kan!

dmt formule mock up

Dmt Formule

WAAROM DIT E-BOOK?

Wat is het geheim om een website te maken die jou echt succes kan opleveren? Waarom lijkt de ene website een geoliede verkoopmachine en waarom lijkt de andere website je volledige aandacht op te zuigen en je gedrag te beïnvloeden? Wat is de truc hierachter? Hoe zorg je ervoor dat jouw website ook verkopen voor jou gaat realiseren, klanten naar jou toebrengt én er helemaal tip-top uitziet?

De DMT formule richt zich op de 3 belangrijke pijlers die zullen bepalen of een website succesvol is of niet. In dit e-book neem ik jou mee door mijn persoonlijke gedachtengoed hierover. Ik leer je wat deze formule precies inhoudt & hoe je hem het beste kunt toepassen binnen je eigen website!

Recensies

WAT ANDEREN ER VAN VINDEN?

review dmt formule
review ebook dmt formule
review dmt formule

Ebook

DOWNLOAD HET E-BOOK NU

dmt formule mock up

Recensies

Klanten aan het woord

review adrienne

Adrienne van den Bos

Ik stel altijd hoge eisen aan de mensen waarmee ik samenwerk. Hetty heeft deze keer op keer weten te overstijgen. Ze is niet alleen super goed in wat ze doet, maar ze denkt ook pro-actief mee, neemt initiatief en wijst je op belangrijke verbeteringen. Ik ben meer dan tevreden met de restyling van mijn website en vertel tegen iedereen die het maar horen wil dat ze bij Hetty moeten zijn voor echte kwaliteit. Dank je wel Hetty voor je mooie werk!

review danielle

Danielle van Weert

Hetty heeft mijn website gebouwd en ik ben er heel erg blij mee! De samenwerking verliep snel en transparant. Hetty denkt mee met je en doet suggesties, komt met oplossingen en ideeën. De communicatie verliep snel en helder. Ik ben enorm blij met de prijs-kwaliteit verhouding en heb al veel positieve reacties op mijn website gehad! Ik zou Hetty zeker aanraden!

review lieke

Lieke de Bever

De afgelopen tijd heeft Hetty heel hard gewerkt aan het optimaliseren van mijn website. Ze heeft veel kennis van zaken en heeft er daarmee voor gezorgd dat alles perfect werkzaam is. Wat ik het prettigst vond aan werken met Hetty is dat ze super efficiënt en effectief kan werken omdat ze meteen weet wat er moet gebeuren. Voor al je website struggles of een hele website van scratch kan ik je zeker aanraden om Hetty te raadplegen!

domein hosting mediamora

E-book

EEN IJZERSTERKE WEBSITE MET DE DMT FORMULE

Meer naamsbekendheid, klanten én omzet via je website? Met mijn DMT Formule tover je je website om tot een sterk staaltje techniek waar jouw ideale klant niet meer omheen kan!

domein hosting mediamora

E-book

EEN IJZERSTERKE WEBSITE MET DE DMT FORMULE

Meer naamsbekendheid, klanten én omzet via je website? Met mijn DMT Formule tover je je website om tot een sterk staaltje techniek waar jouw ideale klant niet meer omheen kan!

Winkelwagen
Scroll naar boven