Belangrijk!

Hosting is je digitale fundament

Als je een website wilt bouwen heb je goede hosting en een domeinnaam nodig. Soms kan de wereld van hosting erg gecompliceerd en technisch worden en kun je het beter over laten aan iemand die er verstand van heeft. Als aanvulling op de websites die ik bouw kun je gebruik maken van mijn hostingservice. Dan is het gewoon goed geregeld en heb jij er geen omkijken meer naar. 

mediamora domein en hosting

Tarieven

EENVOUDIG & HET BESTE

Hosting kun je door Mediamora laten regelen voor een vast tarief van 13,50 excl. btw per maand. Dit wordt jaarlijks gefactureerd en is inclusief je domeinnaam. Je website komt dan terecht op een supersnel hostingpakket (ik draai er zelf ook op!) dat voldoet aan alle technische richtlijnen en trends. Zo zal je website altijd beschikken over een SSL-certificaat, is PHP 8.0 actief op je pakket en is je DNS beveiligd met DNSSEC. Wat een termen, hè. Bottomline: we got you covered.

En wat misschien nog het beste is: de hostingservice die ik bied is inclusief zakelijke e-mails en inclusief gratis back-ups. Je kunt dus lekker professioneel gaan mailen vanuit je eigen domeinnaam. En als er een keertje iets gigantisch fout gaat en je website is kapot… Kunnen we gewoon weer een back-up terugplaatsen. Safe and secure!

Heb je meerdere domeinnamen die je bij mij onder wilt brengen? Iedere extra domeinnaam kan je onderbrengen bij mij voor 1 euro excl. btw per maand. Met twee domeinnamen betaal je dus 14,50 per maand, met drie domeinnamen betaal je 15,50 per maand, etc.

Recensies

Klanten aan het woord

review majorie

Majorie Meinema

Heel erg blij en tevreden met mijn vernieuwde site! Met de vele goeie tips en ideeën van Hetty is het precies geworden zoals ik het in mijn hoofd had. Heb veel gehad aan haar adviezen. Onderweg nog veel dingen tegengekomen die ik toch anders wilde, zo kritisch en pietje precies als ik ben, maar Hetty bleef mee denken. Heel fijn! En de snelheid waarmee zij reageert is ook heel prettig. Je hoeft nooit lang te wachten op antwoord.

monique zuidwijk review

Monique Zuidwijk

Het samenwerken met Hetty was een verademing; ze doet wat ze belooft en ze denkt mee. Ze voert niet klakkeloos uit maar geeft op een respectvolle manier feedback. Het gehele proces verliep door mijn eigen schuld veel trager dan gepland maar toch bleef Hetty constructief meedenken en hield ze me scherp. En het resultaat, ik ben echt zo trots en blij!

mariella vink review

Mariëlla Vink

De samenwerking met Hetty heb ik als heel prettig ervaren en was precies wat ik nodig had. Hetty weet precies waar ze het over heeft, kan snel schakelen, geeft haar professionele kijk op jouw website en behoud met gemak overzicht in het project. Ik heb een prachtige website die echt representeert wie ik ben en wat ik met mijn bedrijf wil uitstralen. Ik zou iedereen aanbevelen met Hetty samen te werken. Bedankt Hetty!

domein hosting mediamora

E-book

EEN IJZERSTERKE WEBSITE MET DE DMT FORMULE

Meer naamsbekendheid, klanten én omzet via je website? Met mijn DMT Formule tover je je website om tot een sterk staaltje techniek waar jouw ideale klant niet meer omheen kan!

domein hosting mediamora

E-book

EEN IJZERSTERKE WEBSITE MET DE DMT FORMULE

Meer naamsbekendheid, klanten én omzet via je website? Met mijn DMT Formule tover je je website om tot een sterk staaltje techniek waar jouw ideale klant niet meer omheen kan!

Winkelwagen
Scroll naar boven