About2018-09-21T19:57:19+02:00

Hi, nieuwsgierig persoon!

Je bent aangekomen op de ‘over mij’ pagina waar je over enkele seconden alles over mij zult lezen. Wist je dat de over mij pagina op websites de meest bezochte pagina is op de homepage na? Toe maar, pak je Google Analytics account er maar bij en duik in de cijfers van je website. Je zult zien dat dergelijke about pagina’s erg populair zijn. En dat is eigenlijk helemaal niet zo vreemd, want mensen zijn nieuwsgierig naar mensen en niet naar bedrijven. We willen altijd weten wat er achter iets schuilgaat, wie die persoon is, hoe diegene eruit ziet en zelfs het liefst hoe die persoon praat en beweegt. Van nature hebben we allemaal deze gezonde en stiekeme nieuwsgierigheid. Dus, ik ga bij deze ook maar eens met de billen bloot.

WIE BEN IK?

Mijn naam is Hetty van der Wal en ik ben de eigenaar van Mediamora. Ik ben designer & online marketeer met een liefde voor mooie ontwerpen en interessante cijfers. Mijn werk is niet klaar totdat een ontwerp pixel-perfect is opgemaakt. Ik hou van analyse en optimalisatie. Zo ben ik altijd op zoek naar kansen en verbeteringen, al betreft het maar die ene piepkleine pixel. Dit waarborgt de kwaliteit die ik lever en geeft mij tevens de mogelijkheid keer op keer een stapje extra te doen. Ik hou van een uitdaging en ik hou van mijn vak. Dit deel ik graag met anderen, omdat ik van mening ben dat we samen deze online wereld nog mooier kunnen maken. Ik begrijp dat websites en marketing niet voor iedereen gesneden koek is. Dat neemt niet weg dat alleen professionals op dit gebied kunnen schitteren. Mijn kennis en expertise zet ik graag in om jou ook deze kans te geven. Onze online wereld wordt hier namelijk leuker en waardevoller van. En zo zijn we allebei weer een stapje dichter bij onze droom.

WAAR HET ALLEMAAL BEGON…

Mijn passie voor websites en alles rondom internet begon eigenlijk al op de basisschool. In het MSN en Hyves tijdperk had je diverse profielen websites zoals Kindertent en ImOnline. Het is jáááren geleden en misschien herinner je één of meerdere dingen hiervan nog wel. Kindertent was bijvoorbeeld een platform waarop je een profiel aan kon maken en hier informatie kon plaatsen, waar je spelletjes kon spelen, chatten met anderen en actief kon zijn op een heel gezellig forum. ImOnline had hetzelfde concept, maar zag er iets gelikter uit. Je profiel kon je hier helemaal naar eigen inzicht indelen en vormgeven, zodat het in feite op een website leek. En daar ging ik dan als klein 10-jarig meisje: mooie website layouts in Photoshop CS2/CS3 in elkaar flansen, uploaden naar ImOnline, tekstvakjes en menukopjes creëren en zo iets knutselen waar je keer op keer mega trots op was. Want dat was binnen de community op ImOnline wel een sport: om de paar weken een andere website layout met nieuwe info. Zo heb ik als klein meisje heel wat af gephotoshopped en leerde ik op vroege leeftijd al stapje voor stapje de basics in HTML.

VANDAAG DE DAG…

Door de jaren heen heeft zich dat steeds verder uitgebreid in meer kennis en expertise. Niet alleen door al mijn studies die ik op deze vlakken heb volbracht, maar ook door het blijven knutselen in Photoshop en aan websites als hobby. Tijdens mijn twee studies binnen de vormgevingswereld en binnen de wereld van interactieve producten heb ik bij tal van interessante bedrijven werkervaring opgedaan. Ik heb me daarnaast gespecialiseerd in ondernemerschap en persoonlijk leiderschap en run inmiddels bijna een jaar mijn eigen business. Het combineren van alle vakgebieden waar ik zo bekwaam in ben is hetgeen wat ik het allerliefste doe. Dit zie je terug in de kwaliteit die Mediamora kan leveren en de geweldige relaties die ik met mijn klanten er op na kan houden. Dag in en dag uit.